Injustice: Gods Among Us'ı Oynadık!

Warner Bros. şirketinin dövüş oyunu olan Injustice: Gods Among Us, özellikle çizgi roman ve süper kahramanları sevenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Injustice: Gods Among Us'ı Oynadık!

Injustice: Gods Among Us'ı Oynadık! Oyun Warner Bros. şirketinin dövüş oyunu bulunan Injustice: Gods Among Us, bilhassa çizgi roman ve süper kahramanları sevenlerin dikkatini çekmeyi başardı.24.03.2015 / 17:40

ShiftDelete.Net'te her hafta yayınladığımız 'Haftanın Android Oyunları' ve'Haftanın iOS Oyunları' içeriklerine ek olarak, her hafta dikkat çeken mobil oyunları videolu şekilde sizlere inceleyip, önereceğiz.

Bu videodaki oyunumuz Injustice: Gods Among Us!

DC evreninin hemen hemen bütün ciddi süper kahramanlarını arasında barındıran oyun, akıcı oynanışı ve güzel grafikleriyle dikkatleri çekiyor. Batman, Superman, Green Lantern bu şeklinde meşhur karakterleri kullanabileceğiniz oyunu sizler için oynadım.

Injustice: Gods Among Us, hem iOS hem Android platformlarında parasız şekilde mevcut, ne yazık ki Windows Phone platformuna henüz gelmiş değil. Oyunu Android cihazlara indirmek için buraya, iOS cihazlara indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. İyi seyirler.

:: Injustice: Gods Among Us oyunu meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar