HTC'nin Yeni Arayüzü Sense 7

HTC bugün düzenlediği etkinlik ile yeni akıllı telefonu duyurdu. One M9 ile birlikte tanıtılan Sense 7 arayüzünün ise One M8 ve diğer modellere yıl sonuna doğru gelmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
HTC'nin Yeni Arayüzü Sense 7

HTC'nin Yeni Arayüzü Sense 7 Güncelleme HTC bugün düzenlediği faaliyet ile yeni akıllı telefonu duyurdu. One M9 ile ortak tanıtılan Sense 7 arayüzünün ise One M8 ve başka modellere sene sonuna doğru gelmesi bekleniyor.02.03.2015 / 02:00

HTC'nin Mobil Dünya Kongresi kapsamında Barselona'da düzenlediği etkinliği 1 Mart tarihinde gerçekleştirildi. One M9, RE Grip adındaki akıllı bilekliği ve RE Vive isimli sanal gerçeklik gözlüğünü tanıtan HTC, bununla beraber kullanıcı arayüzü Sense'inde 7. sürümüne de resmiyet kazandırdı.

Genel şekilde Sense 6 ile benzerlik taşıyan yeni arayüz, Google'ın yeni tasarım dili Materyal Tasarım dan nasibini almış durumda. Sense 7'de en fazla dikkat çeken şey ise yenilenen tema desteği oldu.

Sense 6'da da olan tema desteği bundan böyle fazla aşırı daha kapsamlı. Kişiselleştirme hakkında yoğun şekilde geliştirilen arayüz, simgelerden tutunda renklere kadar arzuladığınız bu şeklinde özelleştirmeye imkan sağlıyor.

Sense 7'nin fotoğrafları için buraya tıklayınız.Sense 7 ile gelen başka bir özellik ise yenilenmiş temel ekran. Size ayrıcalıklı temel ekranlar sunan bu özellik iş yeriniz, eviniz yahut dışarısı için ayrıcalıklı profiller oluşturmanıza İmkan sağlıyor.

Örnek eda etmek gerekirse evinizde en fazla kullandığınız kısayollar ile iş yerinizde kullandıklarınız farklılık gösterebiliyor. Bu vaziyette kaydedeceğiniz iki ayrıcalıklı temel ekran yardımıyla hangi konumda olduğunuzu seçip o temel ekranı kullanabileceksiniz.

HTC bununla beraber düzenlediği etkinlikte One M8 ve başka amiral gemi modelleri için beklenen haberi de verdi. Sense 7.0 güncellemesinin başka telefonlara da sunulacağı belirtilirken bu güncellemenin 2015 yılının son dönemlerine denk geleceği söylendi.

:: HTC'nin yeni arayüzü Sense 7'yi beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar