HTC'nin Kulaklıkları Sızdı

HTC’nin yeni kulak içi kulaklıkları sızdı. HTC Pro Stereo kulaklık olarak adlandırılan yeni ürünün ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
HTC'nin Kulaklıkları Sızdı

HTC'nin Kulaklıkları Sızdı Mobil Akıllı Telefon HTC One M9 HTC’nin yeni kulak içi kulaklıkları sızdı. HTC Pro Stereo kulaklık şekilde bilinen yeni ürünün ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.11.03.2015 / 17:00

HTC firması geçtiğimiz senelerde müzik dalında bir girişim yapmış ve Beats Electronics ile anlaşmıştı. Firma üst seviye akıllı telefonlarında Beats kulaklıklarına yer vermiş ve kullanıcılara eşsiz bir müzik deneyimi sunmuştu. Ancak Beats'in Apple yönünden satın alınmasından sonra HTC, cihazlarında kendi kulaklıklarına yer vermeye başladı.

Yeni amiral gemisi One M9'da da standart kulak içi kulaklığa yer verici HTC'nin, yeni bir kulaklık üstünde çalıştığı ve satışa sunmaya hazırlandığı iddia edildi. HTC Pro Stereo kulaklık şekilde adlandırılan bu kulak içi kulaklıkların üst seviye müzik kalitesine sahip olması bekleniyor.

Henüz yeni kulaklıkların dizaynı dışında, frekans aralıkları ve şoförleri konusu için kati bir bilgi bulunmuyor. Beyaz ve Siyah renk seçeneği ile istikbal HTC Pro kulaklıkta ses kontrollerinin olduğu bir bölüm ve dolanmayan kablo yer alacak.

:: HTC Pro kulaklıkların tasarımını beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar