HTC'den Yeni Bir Etkinlik Daha!

MWC 2015'te kısa bir etkinlik ile 3 ürününün duyuran HTC, çok yakında yeni bir etkinlik gerçekleştirecek. İşte Çin'de gerçekleşecek etkinlik hakkında bilgiler.

Google Haberlere Abone ol
HTC'den Yeni Bir Etkinlik Daha!

HTC'den Yeni Bir Etkinlik Daha! Mobil Akıllı Telefon MWC 2015'te kısa bir faaliyet ile 3 ürününün duyuran HTC, fazla aşırı yakında yeni bir faaliyet gerçekleştirecek. İşte Çin'de gerçekleşecek faaliyet meselesi için bilgiler.11.03.2015 / 14:00

Mobile World Congress 2015 kapsamında yeni amiral gemisinin tanıtımını gerçekleştiren HTC'nin, 11 Mart ve 17 Mart tarihleri içerisinde gerçekleştireceği etkinliğin davetiyesi ortaya çıktı.

MWC sonrasında sızıntıları gelmeye başlayan HTC One E9'un duyurulması beklenen etkinlikte, yeni bir Desire modelinin de duyurulması muhtemel.

Kısa zaman evvela Tenaa'da ortaya çıkan One E9'un dizaynı da belirgin oldu. HTC One E9 tasarımını görmek için aşağıdaki bağlantıdan, Tenaa sızıntısı haberine gidebilirsiniz.

5.5 inç Quad HD SuperLCD3 Corning Gorilla Glass 4 korumalı ekran, 20 megapiksel ve ya 13 megapiksel geri kamera, 4 ultrapiksel ön kamera ile geleceği söylenen One E9'un donanım nitelikleri de kesinleşmiş bu şeklinde görünüyor.

Söylenenlere oranla One E9, donanımda One M9 ile tıpkı bulunan 32 GB depolama, 3 GB RAM, Snapdragon 810 işlemci ve 2840 mAh batarya niteliklerini sunacak.

Şimdilik meselesi için bilinenlere bakılınca One M9'dan biraz daha müsait fiyatlı olabileceği görünen HTC One E9, bu özellikler ile muvaffakiyetli satış rakamları elde edebilir.

Ayrıca One E9 ile müşterek MWC 2015 öncesinde ortaya çıkan değişik bir BoomSound hoparlör dizaynı sunacak yeni bir Desire modelinin de duyurulabileceği konuşuşuyor.

Bakalım HTC'nin Çin'de gerçekleştireceği etkinlikte neler olacak? Hangi alternatifler duyurulacak?

:: Sizce HTC One E9, sızıntılardaki özelliklerle muvaffakiyetli olabilmekte mi?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar