HTC Tablet Nasıl Olacak?

Google için Nexus 9'u üreterek büyük başarı yakalayan HTC, kendi tabletini üretecek. Peki, HTC tablet özellikleri nasıl mı olacak? İşte tablet hakkında son bilgiler.

Google Haberlere Abone ol
HTC Tablet Nasıl Olacak?

HTC Tablet Nasıl Olacak? Mobil Tablet Google için Nexus 9'u imal ederek iri muvaffakiyet yakalayan HTC, kendi tabletini üretecek. Peki, HTC tablet nitelikleri nasıl mı olacak? İşte tablet meselesinde son bilgiler.28.03.2015 / 18:00

Uzun süre öncelikle tablet üretmesine rağmen muvaffakiyetsiz bulunan HTC, tablet pazarındaki çalışmalarını durdurmuştu. Ancak geçtiğimiz aylarda Google ile ortaklaşa Nexus 9 tableti üreten HTC, elde ettiği muvaffakiyet ile yine cesaretini topladı.

Geçtiğimiz aylarda birkaç iddia ve bilgi gelmesine rağmen hiç bir bilgisi sızmayan HTC tabletin nitelikleri ortaya çıkmış olabilir.

Çinli MyDrivers kaynağının paylaştığı bilgiler, HTC'nin yeni tabletinin muvaffakiyetli özellikler sunacağını gösteriyor.

Güçlü özellikler!

MyDrivers'ın söylediğine nazaran HTC tablet, 8.9 inç 2048x1530 px çözünürlükte ekran, 2.2 Ghz 8 çekirdekli 28 nm Allwinner H8 işlemci ve pek coşku veren görünmeyen PowerVR SGX544 grafik işlemci ile gelecek.

16 megapiksel art kamera, 8 megapiksel ön kamera ile bir telefondan farksız kamera performansı sunacağı iddia edilen HTC tablet, 6700 mAh batarya ve 7.8 mm kalınlığa sahip olacak.

Mayıs ayında satışa sunulacak!

HTC tabletin Wifi ve LTE sürümleri olabileceği da eklenirken, tabletin Mayıs ayında satışa sunulacağı söyleniyor. Yani 8 Nisan'da gerçekleşeceği ortaya çıkan HTC etkinliğinde, HTC tableti de görebiliriz.

Tabi bunlar yalnızca iddia ve MyDrivers kaynağının umumi şekilde mübalağalı iddialar yaptığını biliyoruz. Bakalım HTC tabletin iddialardaki nitelikleri gerçek olacak mı?

:: HTC tablet bu özellikler ile gelirse, satın edinmeyi düşünür müsünüz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar