HTC One M9+'dan Yeni Bilgiler

Uzun bir süredir konuşulan daha büyük ekranlı One M9 modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. One M9 ile birlikte tanıtılmayan model yakında resmiyet kazanabilir.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M9+'dan Yeni Bilgiler

HTC One M9+'dan Yeni Bilgiler Mobil Uzun bir süredir konuşulan daha iri ekranlı One M9 modeli konusu için yeni bilgiler ortaya çıktı. One M9 ile ortak tanıtılmayan model yakında resmiyet kazanabilir.19.03.2015 / 12:40

HTC, 1 Mart tarihinde MWC 2015 kapsamında düzenlediği etkinliği ile bir fazla fazla yeni ürününü tanıtmıştı. Yeni amiral gemi modeli One M9'u bütün dünyaya belli eden şirket bununla beraber tıpkı etkinlikte akıllı bilekliği RE Grip ve sanal gerçeklik gözlüğünü RE Vive'yi de tanıtmıştı.

Home tuşu Samsung ve LG tasarımlarına benzeyen telefonun bu görselin düzmece olma ihtimali yoğun şekilde yüksek

Ancak beklentiler HTC'nin amiral gemi modeli One M9'un iri ekranlı versiyonu One M9+'ın da tıpkı etkinlikte tanıtılması yönündeydi.

Tayvanlı şirket bu beklentileri boşa çıkarmış olsa da bu cihazın tanıtımı yakında gerçekleşebilir.

Upleaks nedeni ile yapılan sızıntılar modelin adının One M9 Plus değilde One M9+ olabileceği ve Quad HD ekrana ek şekilde modelde birde parmak izi tarayıcının yer alacağı yönünde.

Upleaks'e nazaran senenin ilk çeyreğinin sonunda ve ya ikinci çeyreğinin başında tanıtılması beklenilen model Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da satışa sunulacak. Ayrıca Upleaks'e nazaran modelin Snapdragon 810 ve MediaTek MT6795 kullanan iki ayrıcalıklı versiyonu olacak.

:: HTC One M9+ hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar