HTC One M9'a İlk Erteleme Geldi

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9 çıkışını yapacağı Tayvan'da ertelendi. Telefondaki yazılımın çıkardığı sıkıntılar ise ertelemenin asıl sebebi oldu.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M9'a İlk Erteleme Geldi

HTC One M9'a İlk Erteleme Geldi Mobil Akıllı Telefon HTC One M9 HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9 çıkışını yapacağı Tayvan'da ertelendi. Telefondaki yazılımın çıkardığı sıkıntılar ise ertelemenin asıl nedeni oldu.16.03.2015 / 18:00

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9 kısa bir zaman öncelikle kendisini gösterdi ve beklendiği bunun şeklinde iri alaka gördü.

Şirketin yeni akıllı telefonu bugün itibarıyla Tayvan'daki ilk çıkışını gerçekleştirecekti. Ancak gelen haberlere nazaran projeler değişmiş ve cihazın satışa sunulacağı gün ileri bir tarihe alınmış. Gerekçe ise sistemi bozan bir yazılımsal hata.

HTC nedeni ile Tayvanın haber ajanslarına gönderilen e-posta içeriğinde verilen bilgilere nazaran yeni HTC One M9 akıllı telefon bugün satışa çıkmayacak, cihazı Tayvan üstünden satın almak arzu edenler biraz daha bekleyecek. Şirket kati bir tarih vermezken, 'olabilecek en yakın zamanda' bunun şeklinde bir kalıp kullanıyor.

Bu arada Tayvanlı sosyal ağı Mobile01'den gelen bilgiler ise One M9'un 20 Mart Cuma günü satışta olacağını fısıldıyor. Paylaşılan veriler asıl sorunun boot esnasında yazılımsal bir yanlış yüzünden cihazın açılmadığı gösteriyor. Bu bug ise telefon sektöre çıkmadan küçük bir güncelleme ile düzeltilecekmiş.

ABD için henüz bir resmi çıkış tarihine sahip olmayan HTC One M9 için New York'taki bir elektronik mağazası 25 Mart tarihini veriyor. Bu da One M8'in çıkışının birinci ıslak gününe denk geliyor!

:: One M9 sizce pazarda ne kadar muvaffakiyetli olacak?

Yazan: Burçin Aygün
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar