HTC One M9 Satışa Çıkıyor

HTC'nin 1 Mart günü duyurduğu yeni nesil amiral gemi modeli One M9'u kendi yuvasında satışa çıkarıyor. Akıllı telefon, 16 Mart tarihinden itibaren Tayvan'da raflardaki yerini alacak.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M9 Satışa Çıkıyor

HTC One M9 Satışa Çıkıyor Mobil Akıllı Telefon HTC One M9 HTC'nin 1 Mart günü duyurduğu yeni kuşak amiral gemi modeli One M9'u kendi yuvasında satışa çıkarıyor. Akıllı telefon, 16 Mart tarihinden itibaren Tayvan'da raflardaki yerini alacak.14.03.2015 / 11:30

HTC'nin MWC 2015 kapsamında düzenledikleri faaliyet ile resmiyet kazandırdıkları yeni kuşak akıllı telefonu One M9 1 Mart tarihinde bütün dünyaya duyurulmuştu. Akıllı telefon şimdi ise raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Şirket yeni amiral gemi modelleri One M9'u ilk şekilde 16 Mart tarihinde kendi ülkesinde satışa sunacak. Ayrıca kuruluş modelin 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki ayrıcalıklı depolama seçeneği ile satışa sunulacağını da doğruladı.

Global piyasaya hangi modelin sunulacağına dair bir izahat yapılmamışken akıllı telefonun sunduğu microSD kart desteği yardımı ile depolama piyasasının sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

Fiyatlara geldiğimizde ise 32 GB'lık model 693 dolar iken 64 GB'lık modelde 756 dolar seviyesinde bir fiyata sahip olacak.

Mart ayının sonunda memleketimizdeki rafları süsleyecek bulunan akıllı telefonun Türkiye'deki fiyatı ise henüz açıklanmış değil.

Qualcomm'un piyasadaki en yetenekli yongaseti Snapdragon 810 ile çalışan akıllı telefon 3 GB RAM'e ve 5 inç büyüklüğünde Full HD bir ekrana sahip. 20 Megapiksel temel kamera ile Ultrapixel ön kamera kullanan telefon Android Lollipop işletim sistemi ile çalışıyor. Gücünü ise 2840 mAh bataryadan alıyor.

:: HTC One M9 edinmeyi düşünüyor musunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar