HTC, One M9 Isınma Problemini Çözdü

HTC One M9'un geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan termal görüntüsü modelin aşırı ısınma sorunu olduğunu göstermişti. Yeni termal görüntü ise bu sorunun çözüldüğü ortaya koyuyor.

Google Haberlere Abone ol
HTC, One M9 Isınma Problemini Çözdü

HTC, One M9 Isınma Problemini Çözdü Mobil HTC One M9'un geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan termal görüntüsü modelin çok aşırı ısınma sorunu olduğunu göstermişti. Yeni termal görüntü ise bu sorunun çözüldüğü ortaya koyuyor.24.03.2015 / 14:00

HTC'nin bu ayın başında resmiyet kazandırdığı yeni kuşak amiral gemi modeli One M9, birlikte çok sayıda tyükselişmayla gelmişti.

Tasarımsal anlamda kullanıcısına önceki modele kıyasla iri farklılıklar sunmayan yeni amiral gemisi, aldığı iri eleştiriler neticesinde Tayvanlı firmanın CEO'sunu koltuğundan etti diyebiliriz.

Kısa zaman evvela ortaya çıkan haberler ise One M9'un çok aşırı ısınma problemlerinin yaşandığı yönündeydi. Sizlere ilk şekilde buradan aktardığımız bu sıkıntı hakkında firmanın yayınladığı bir güncelleme ile bu sorunun çözüldüğü iddia edilmişti.

Şimdi yeni bir termal görüntü yayınlandı. Telefonun satışına çıkmasını bir hafta erteleyen Tayvanlı akıllı telefon üreticisi görünen o ki sorunu çözmüş.

Ortaya çıkan yeni termal görüntüde öncekinin tersine model 41.7 derecede çalışıyor. Rakipleriyle nerdeyse tıpkı sıcaklığa sahip bulunduğu görülen telefon, bundan böyle kullanıcısına ısınma sorunu yaşatmayacak bu şeklinde gözüküyor.

Ayrıca müstahsil sunduğu güncelleme ile yalnızca ısınma problemini değil tıpkı sürede kamera performansında iyileştirmeler yapmış. HTC'nin Ultrapixel'den sonra tercih ettiği 20 megapiksellik Toshiba üretimi sensörün neler yapabileceği herkes sebebi ile merak konusu.

:: HTC One M9 hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar