HTC One M9 İçin İlk Reklam Filmi

HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M9 için ilk reklam filmini İngiltere'de yayınladı. Telefonun kamera ve ses yeteneklerinin vurgulandığı reklamı haberimizden izleyebilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M9 İçin İlk Reklam Filmi

HTC One M9 İçin İlk Reklam Filmi Mobil HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M9 için ilk reklam filmini İngiltere'de yayınladı. Telefonun kamera ve ses yeteneklerinin vurgulandığı reklamı haberimizden izleyebilirsiniz.28.03.2015 / 13:00

HTC'nin birlikte oldukça çok tyükselişmayla gelen yeni amiral gemi modeli One M9 yakında bütün dünyada satışa sunulacak.

Model raflardaki yerini almaya hazırlanırken Tayvanlı üreticide One M9'un tanıtım çalışmalarına başladı. Bu bağlamda HTC ilk reklam filmini İngiltere'de yayınladı.

Telefonun kamera yeteneklerini ve Dolby destekli canlı ses yeteneklerinin vurgulandığı televizyon reklamı sırf 30 saniye sürüyor.

Snapdragon 810 işlemci ile gelen HTC One M9 3 GB RAM'e sahip. 5 inç büyüklüğündeki bu ekran Full HD çözünürlüğünde ve Gorilla Glass 4 ile korunuyor.

32 GB dahili depolama bölgesine sahip telefon bununla beraber microSD kart desteğine de sahip. 20 megapiksel art ve Ultrapixel ön kamerası olan cihazın Dolby ortaklığı ile imal edilen yeni BoomSound hoparlörü dikkat çeken nitelikleri arasında.

Önümüzdeki günlerde bütün dünyada satışa sunulacak telefonun yurdumuzdaki fiyatı ise biraz tuzlu. Türkiye'de One M9 satın almak arzulayan kullanıcılar 2.799 TL'yi gözden çıkartmak zorundalar.

:: HTC One M9'un reklam filmini beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar