HTC One M10'dan İlk Bilgiler

HTC'nin yeni amiral gemisi satışa sunulmadan, bir sonraki amiral gemisi model hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. İşte ortaya çıkan HTC One M10 özellikleri.

Google Haberlere Abone ol
HTC One M10'dan İlk Bilgiler

HTC One M10'dan İlk Bilgiler Mobil Akıllı Telefon HTC'nin yeni amiral gemisi satışa sunulmadan, bir sonraki amiral gemisi model konusu için ilk bilgiler ortaya çıktı. İşte ortaya çıkan HTC One M10 özellikleri.29.03.2015 / 18:00

HTC'nin yeni amiral gemisini duyurmasının peşinden henüz bir ay dahi geçmemişken, istikbal amiral gemisi HTC One M10 modelinden ilk bilgiler geldi.

Hatırlarsanız HTC, uzun süre öncelikle kablosuz şarj niteliği için çalışmış, hatta 8X adındaki Windows Phone işletim sistemi ile çalışan modelinde, kablosuz şarj niteliğine yer verilmişti.

Elinde böyle bir teknoloji olmasına rağmen bu sahanın vaziyeti sebebiyle kablosuz şarj teknolojisini bugüne kadar kullanmayan HTC, Galaxy S6'da dikkat çekilen kablosuz şarj özelliğini kullanma kararı aldı.

Söylenenlere nazaran HTC'nin bir sonraki amiral gemisi HTC One M10 modelinde, kablosuz şarj niteliği yer alacak. Hatta One M10 öncesi birkaç üst düzey Desire modelinde de kablosuz şarj özelliğini görmemiz mümkün.

Peki, HTC'nin bir sonraki amiral gemisinde diğer ne benzeri özellikler yer alacak? Bugünkü tahminlerimize nazaran HTC'de CEO ve tasarımcı değişikliği, geçtiğimiz sene Samsung'da bulunduğu benzeri iri bir bina değişikliğinin işaretleri olabilir.

Yani HTC, bir sonraki amiral gemisinde fazla fazla ayrıcalıklı bir tasarım ile karşımıza çıkabilir. Tasarıma ek şekilde istikbal sene piyasadaki enfazla Qualcomm işlemcinin kullanılması muhtemel HTC One M10, daha iri ve ya daha yüksek çözünürlüklü bir ekran da sunabilir.

Ayrıca suya ve toza dayanıklılık, parmak izi okuyucu, BoomSound teknolojisinde ciddi gelişmeler ve daha modern bir Sense arayüzünün HTC One M10 modelinde olacağını, şimdiden hesap edebiliyoruz.

:: Sizce, HTC One M10 nasıl olacak?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar