HTC One E9+'ın Render'ları Yayınlandı

HTC’nin uygun fiyatlı performans telefonu olması beklenen One E9+’ın yüksek çözünürlüklü Render’ları yayınlandı. Ayrıntılar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
HTC One E9+'ın Render'ları Yayınlandı

HTC One E9+'ın Render'ları Yayınlandı Mobil HTC’nin müsait fiyatlı performans telefonu olması beklenen One E9+’ın yüksek çözünürlüklü Render’ları yayınlandı. Ayrıntılar haberimizde.27.03.2015 / 15:30

HTC'nin geçtiğimiz haftalarda One E9 ve One E9+ modeli ile karşımıza çıkacağı söylentileri ortaya çıktı. Firmanın geçtiğimiz sene izlediği siyaset göz önünde bulundurulunca bu iddianın gerçekleşme olasılığı artıyor. Hatırlayacağınız bunun şeklinde geçtiğimiz sene HTC amiral gemisi One M8'i yüksek bir fiyatla satışa sunmuş daha sonra plastik kasalı daha müsait fiyatlı lakin üst seviye performans sunan One E8 ile karşımıza çıkmıştı.

HTC'nin bu sene da müsait fiyatlı yüksek performans sunan One E serisini devam ettireceği yayınlanan görseller ile ispatlanan oldu. Söylentilere kıyasla HTC One E9+; Corning Gorilla Glass 4 destekli 5.5 inç büyüklüğünde QHD ekrana, Mediatek MT6795 yonga setine, 3 GB RAM'e, 20 megapiksel art ve 13 megapiksel öne kameraya sahip olacak.

Android 5.0 Lollipop ile istikbal bulunan One E9+, fiyatının müsait olması için plastik kasaya sahip olacak. Peki, merakla beklenen One E9+ nasıl görünecek. Yüksek çözünürlüklü One E9+ Render'ları bu soruya yanıt veriyor.

Kaynak: SDN

Yorumlar