HTC One E9 Ortaya Çıktı

MWC 2015'te amiral gemisi One M9'u tanıtan HTC, daha uygun fiyatlı One E9 modeli Tenaa sertifikasında ortaya çıktı. İşte HTC'nin uygun fiyatlı amiral gemisi One E9.

Google Haberlere Abone ol
HTC One E9 Ortaya Çıktı

HTC One E9 Ortaya Çıktı Mobil Akıllı Telefon MWC 2015'te amiral gemisi One M9'u tanıtan HTC, daha müsait fiyatlı One E9 modeli Tenaa sertifikasında ortaya çıktı. İşte HTC'nin müsait fiyatlı amiral gemisi One E9.11.03.2015 / 11:00

Tayvanlı dev mobil alet üreticilerinden birisi bulunan HTC, amiral gemisi One M9'u duyurduktan sonra çalışmalarına iyice sürat kattı.

Bir süredir sızıntıları gelmeye başlayan ve plastik kasalı One M9 olarakta tabir edebileceğimiz HTC One E9, sonunda yüzünü gösterdi.

Tenaa sertifikasında ortaya çıkan görsellerde One M9'a fazla fazla benzeyen One E9, art tarafta mühim farklılıklar içeriyor.

One M9'daki kare kamera tasarımının tersine yuvarlak tasarımlı bulunduğu görülen One E9'un kamerası, One M9'a nazaran biraz daha tepede yer alıyor.

Görsellerde görüldüğü üzere One M9'da bulunduğu benzeri önü ve gerisi değişik renklerdeki bulunan akıllı telefon, daha kalın plastik kasası itibarı ile One M9'daki kadar çıkıntılı kameraya sahip değil.

Paylaşılanlara göre 20 megapiksel ve ya 13 megapiksel art kameraya sahip olacak One E9, gene 4 ultrapiksel ön kamera ile One M9'daki kadar muvaffakiyetli selfieler yakalayabilecek.

Android 5.0 Lollipop, Sense 7, 32 GB depolama, 3 GB RAM ve Snapdragon 810 işlemcinin olması muhtemel akıllı telefonun, önümüzdeki haftalarda resmi şekilde suyurulması bekleniyor.

:: Uygun fiyatlı ve plastik kasalı HTC One M9 alternatifi bulunan One E9, sizce muvaffakiyetli olacak mı?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar