HTC One E9+ Çin'de Ortaya Çıktı

One M9 modeli ile MWC 2015'de boy gösteren HTC, sevilen E serisini devam ettirmeyi planlıyor. Serinin yeni telefonu olacak olan One E9+ HTC'nin Çin sitesinde ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
HTC One E9+ Çin'de Ortaya Çıktı

HTC One E9+ Çin'de Ortaya Çıktı Mobil Akıllı Telefon One M9 modeli ile MWC 2015'de boy belli eden HTC, sevilen E serisini devam ettirmeyi planlıyor. Serinin yeni telefonu olacak bulunan One E9+ HTC'nin Çin sitesinde ortaya çıktı.29.03.2015 / 21:00

HTC, MWC 2015 etkinliğinde One M9 modelini tanıtmasının peşinden oldukça çok tenkit almış ve düş kırıklığı yaratmıştı. Kısa zaman sonra tanıtacağı One M9+ ile fena gidişata dur demek dileyen HTC sırf bununla kalmayarak One M9+ ile birlikte bir de One E9+ modelini tanıtacak.

Son yıllarda çoklukla meselesi için yeni dedikodular ve sızıntılar gelen One E9+ cihazı nihayet resmiyet kazandı. Daha önceleri render'ları ve teknik özelliklerinin iri bir bölümü sızan cihaz, HTC'nin Çin sitesinde ortaya çıkarak resmiyet kazanmış oldu.

8 Nisan tarihinde One M9+ ile tanıtılmasını beklediğimiz One E9+, 5.5 inç büyüklüğünde QHD ve 534ppi kıymetine sahip bir ekran ile karşımıza çıkacak. 20 megapiksel geri sahip olacak One E9+, ön kamerada HTC'nin ultrapiksel teknolojisini kullanacak.

Mediatek'in MT6795M isimli 2GHz saat hızına çalışan işlemcisini kullanacak bulunan cihaz, 2 GB RAM ve HTC telefonlarının en fazla sevilen ayrıcalığı bulunan BoomSound hoparlörlerine sahip olacak.

5.5 inç benzeri iri bir ekran boyutu tercih edilen telefonda sırf 2800 mAh batarya bulanacak, E serisinin en iri ayrıcalığı ise şüphesiz plastik kullanımı, HTC'nin madeni amiral gemilerinin yüksek fiyatlardan sektöre giriş yaptığı düşünüldüğünde plastik bulunduğu için nispeten daha hesaplı olacak bulunan One E9+ iyi satış rakamları yakalayabilir.

:: HTC One E9+ meselesi için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar