HTC Fun Fit Yayında

HTC’nin One M9 lansmanında duyurduğu günlük egzersiz uygulaması Fun Fit, Google Play’de indirilmeye hazır. Peki bu yeni uygulamanın öne çıkan detayları neler? İşte yanıtlar…

Google Haberlere Abone ol
HTC Fun Fit Yayında

HTC Fun Fit Yayında Haberler HTC’nin One M9 lansmanında duyurduğu gündelik egzersiz uygulaması Fun Fit, Google Play’de indirilmeye hazır. Peki bu yeni uygulamanın öne çıkan detayları neler? İşte yanıtlar…16.03.2015 / 23:10

HTC Research imzası taşıyan Fun Fit, Android 4.2 üstü bütün cihazlar için yayınlandı. Yeni spor uygulamasında Şen ve sempatik tasarım yapısı ilk dikkat çeken detaylar arasında.

Günlük egzersizler için geliştirilen uygulama, Facebook arkadaşlarınızla senkronizasyon sağlayarak onlarla muhtelif hedefler üstüne yarışabilmeniz üstüne kurulu.

Bir kullanıcı resmi seçip, kullanıcı oturumu açıyor ve arkasından oturumu kapatana kadar attığınız adım, ne kadar zaman yürüdüğünüz, yakılan kalori bunun şeklinde ayrıntıları topluyor ve size sunuyor.

Günlük etkinliklerinizi akıllı telefonunuzun yalnızca cebinizde olmaksızın (örneğin çantadayken) izleyebilme bunun şeklinde bir özelliğe sahip bulunan Fun Fit, bu yönüyle verilerin ne kadar güvenli bulunduğu meselesi için kuşku uyandırsa da ‘denmesi bedava' bir uygulama durumunda.

HTC Fun Fit indir

Facebook hesabınızla girmek istemezseniz ‘misafir kullanıcı' şekilde da celse açabiliyorsunuz. Yani HTC hesabı üstünden girilmiyor. 16 MB dosya boyutuna sahip uygulamayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

:: HTC Fun Fit ile alakalı ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Ferhat Verdi
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar