HOTMAIL GİRİŞ SIGN 2022 ile kaydol, hesap açma, Outlook oturum açma

HOTMAIL GİRİŞ SIGN 2022 ile kaydol, hesap açma, Outlook oturum açma nasıl yapılır? Hotmail giriş yapmak ve bir Hotmail hesabı oluşturmak istiyorsanız, neler yapmanız gerektiğini burada bulabilirsiniz. Hotmail e posta hesabı, Hotmail aç işlemleri;

Google Haberlere Abone ol
HOTMAIL GİRİŞ SIGN 2022 ile kaydol, hesap açma

HOTMAIL GİRİŞ SIGN 2022 ile kaydol, hesap açma, Outlook oturum açma nasıl ve nereden yapılır? Hotmail Giriş Sign ile giriş yapmak oldukça kolay. Hotmail kısa süre önce kullanıcılara daha iyi bir deneyim ve daha hızlı bir kullanıcı dostu arayüzü sağlamak için Outlook'u güncelledi. Hotmail giriş yapmak ve bir Hotmail hesabı oluşturmak istiyorsanız, neler yapmanız gerektiğini burada bulabilirsiniz. Hotmail e posta hesabı, Hotmail aç işlemleri; outlook.live.com ve 2022 Microsoft Hotmail giriş sign doğru adrestesiniz

HOTMAIL GİRİŞ SIGN 2022 ile kaydol, hesap açma, Outlook oturum açma
HOTMAIL GİRİŞ SIGN 2022 ile kaydol, hesap açma, Outlook oturum açma

 

Hotmail Giriş Sign 2022; kullanıcılarına e posta hizmeti sunuyor. Hotmail mail hesabı açmak isteyen kullanıcılar Hotmail.com sitesine giriş yaparak buradaki bir kaç basit kayır işlemini yapmaları gerekiyor. Hoatmail sitesine giriş yaptıktan sonra Hotmail kaydol kısmından istediğiniz kullanıcı adıyla e posta oluşturabilirsiniz. Hotmail oturum aç işlemi de oldukça basittir. Hotmail giriş yaptıktan sonra Hotmail mail giriş bilgilerinizi ekrana girmeniz gerekmektedir. Bu işlemden sonra; MSN giriş, e posta giriş, MSN kaydol gibi bir çok işlemi yapabilirsiniz. Hotmailde hangi harfler kullanılmaz, Skype nedir?

Hotmail Giriş sign 2022 yapmak ve Hotmail'de oturum açmak herkes için bir merak edilen konulardan biridir. Hotmail'e giriş yapma ve herkesin merak ettiği hotmail'e giriş yapma ile ilgili tüm bilgileri sizinle paylaşacağız.

Hesap Açma İşlemleri Microsoft messenger hayatımıza o kadar girdi ki insanlar mail dediğinizde msn adresi mi diye soruyor. Yani aslında msn kaydol cümlesindeki anlam, mail adresine kayıt olma anlamına geliyor. Msn açabilmeniz için bir mail adresiniz olması gerekiyor. Hotmail uzantılı veya başka bir mailde olabilir. Biz şimdi dünya üzerinde en çok kullanılan microsoft'un mail servisine kayıt olmayı anlatacağız. Kayıt işlemini yapabilmek için yeni bir sayfada buradan kaydolma sayfasını açalım. Açılan sayfada hotmail kayıt formu açılıyor. Msn kaydolmayı detayları ile anlatalım ki internete yeni başlayanlar kolaylıkla üye olabilsinler.

HOTMAİL SKYPE HESAP OLUŞTURMA

Çevrimiçi kaydolarak bir Microsoft hesabı veya Skype hesabı oluşturabilirsiniz. Microsoft hesabınıza veya Skype hesabınıza kaydolurken yanlış, doğru olmayan veya yanıltıcı bilgiler kullanmamayı kabul edersiniz. Bazı durumlarda, İnternet hizmet sağlayıcınız gibi bir üçüncü kişi, size bir Microsoft hesabı atamış olabilir. Microsoft hesabınızı bir üçüncü kişiden aldıysanız, üçüncü kişinin hesabınız üzerinde, Microsoft hesabına erişebilme veya bu hesabı silebilme gibi ek hakları olabilir. Microsoft'un bu ek hükümlerle ilgili olarak hiçbir sorumluluğu bulunmadığından, üçüncü kişinin size sağladığı ek hükümleri lütfen inceleyin. İşletmeniz veya işvereniniz gibi bir tüzel kişi adına bir Microsoft hesabı oluşturursanız, bu Hükümleri söz konusu tüzel kişi adına kabul etmeye yetkili olduğunuzu beyan edersiniz. Microsoft hesabınızı veya Skype hesabınızı başka bir kullanıcıya veya tüzel kişiye devredemezsiniz. Hesabınızı korumak için hesap ayrıntılarınızı ve parolanızı gizli tutun. Microsoft hesabınız veya Skype hesabınız kapsamında gerçekleşen tüm etkinliklerden siz sorumlu olursunuz.

HOTMAİL HESABI NASIL AÇILIR?

Dünya çapında en yaygın kullanılan e mail hizmetlerinden biri olan Hotmail'in kolay kullanımı ve üstün özellikleri tercih sebebi oluyor. Hotmail hesabı nasıl açılır? Hotmail mail depolama aracı kullanım kolaylıkları neler? Outlook oturumu yönetme hakkında merak edilenler….

Öncelikle Outlook hesap açma sayfası olan https://login.live.com/ gidin. Önünüze çıkan sayfadaki boşlukları doldurun. Alacağınız Hotmail adresi örnek olarak [email protected] şeklinde olacaktır. İkinci bölümde yer alan “hotmail.com" isminin bir kaç alternatifi bulunmaktadır. Bunlar; outlook.com – outlook.com.tr – hotmail.com – hotmail.com.tr – windowslive.com. Seçim size kalmış. Bilindiği gibi Hotmail artık Outlook oldu ama değişen sadece tema oldu. Belirlediğiniz hotmail ismi eğer sistemde varsa Hotmail sizi uyaracak ve hatta size alternatif isimler önerecektir.

Outlook hesap açma işlemleri bu kadar basit. Şimdi siz de hemen bir Hotmail hesabı açın Outlook'un size sunacağı üstün özellikleri ile mailleşin…

SKYPE NEDİR?

Yazılı ve görüntülü sohbet etmeyi sağlayan, cep telefonu, bilgisayar veya tablette ücretsiz bir uygulamadır. Skype, diğer kişilerle bire bir ücretsiz görüntülü ve sesli çağrı, grup çağrıları, anlık mesajlaşma ve dosya paylaşımı yapılabilir. Skype, kullanıcıların Outlook.com’da bir Skype video görüşmesi yapmalarını da sağlar.    

HOTMAİLDE HANGİ HARFLER KULLANILMAZ

  1. Mail adreslerinde türkçe karakterler kullanılmaz
  2. Mail adreslerinde türkçe karakterler kullanılmaz. Örnek olarak bir mail adresi şu şekilde olamaz.
  3. ş harfi kullanılmaz
  4. ş harfi kullanılmaz
  5. ç,ş,ü,ö,ğ,ı harfleri kullanılmaz. 
  6. Mail adreslerinde boşluk bırakılmaz.
  7. Mail adreslerinde büyük harf kullanmamalıyız.

 

MİCROSOFT HESABINA AİT KULLANICI İSMİ VE ŞİFRESİ UNUTULDUĞUNDA NE YAPILMALIDIR?

Hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız parolanız çalışmıyorsa veya Kullanıcı Adı ve Kullanıcı parolasını unuttuysanız aşağıdaki adımlar yardımı ile parolanızı sıfırlayabilirsiniz. 

HOTMAİL ŞİFREMİ UNUTTUM PAROLA SIFIRLAMA NASIL YAPILIR?

Bu linke tıklayınız: Parolanızı sıfırlayın ve işlemi başlatınız

Sıfırlama sebebinizi belirleyiniz ve İleri'ye tıklayınız.

Microsoft hesap kurulumunuz sırasındaki e-posta hesabınızı giriniz. Bu hesap Microsoft sunucusu üzerindeki hotmail.com, outlook.com vb şeklinde biten hesaplardan biri olmalıdır. 

Ekranda gördüğünüz karakterleri giriniz (bu, sizi kötü amaçlı robot uygulamalardan ayırabilmemiz içindir) İleri'yi tıklayınız 

Hesabınıza bir güvenlik bilgisi girdiyseniz, vermiş olduğunuz e-mail adresine veya telefon numarasına bir kereliğe mahsus bir kod yollanacaktır. Bir sonraki ekranda bu kodu girerek yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. 

Şifre yenileme çalışmıyorsa aşağıdaki adımları deneyiniz:

1. GÜVENLİK KODUNU ALAMIYORSANIZ

Güvenlik bilgisine ulaşamadıysanız (alternatif e-posta veya telefon numarası)  giriş esnasında sizden kod sorulduğunda  kod alamadım seçeneğine tıklayınız  ya da sıfırlama işlemi sırasında bu bilgilere ulaşamıyorum seçeneğini işaretleyiniz. 
Bu aşamada tarafınıza bir kaç güvenlik sorusu ve kişisel bazı bilgileriniz sorulabilir. Hesabınıza tüm hakları ile giriş sağlayabilmeniz için 30 günlük bir bekleme süresi yaşanabilir. 

2. PROFİLİLNİZ GEÇİCİ OLARAK BLOKLANDIYSA

Hesabınızın bir takım kötü amaçlar için kullanıldığını veya Kullanım Koşullarının çiğnendiğini tespit etmiş olmamız durumunda hesabınızın geçici olarak bloklandığında dair bir bilgi mesajı alabilirsiniz. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: Hesabın geçici olarak bloke edilmesi.
3. Yakın bir zamanda iki aşamalı onaylamayı etkin hale getirdiyseniz;

Ekstra güvenlik için iki aşamalı onaylama seçeneğini aktif hale getirdiyseniz, bazı uygulamalar (veya cihazlar) şifrenizi yanlış olarak tanımlayabilirler; Bunun nedeni bu uygulamaların size güvenlik sorusunu sormaları için güncellenmemiş olmalarıdır. Bu durumda her zamanki şifreniz yerine uygulama şifresini girmeniz gerekecektir.

Hotmail'in özellikleri

1. Güvenlidir.

2. Sade bir tasarıma sahiptir.

3. Kullanışlıdır.

4. Ücretsizdir.

5. Ücretsiz 5 GB depolama alanı sunmaktadır.

6. POP3 desteği bulunmaktadır.

7. Mail programlarıyla mail hesabı yönetilebilmektedir.Hotmail üyelik paketleri

1. MSN Hotmail Free; Ücretsiz sürümdür. 5 GB depolama alanı sağlar.

2. MSN Hotmail Plus; 10GB depolama alanı sağlar yıllık 19.95$'lık bir ücreti bulunmaktadır.

3. Microsoft Office Outlook Live; Microsoft Office ile beraber gelmektedir. Yıllık 49.95 $'lık bir ücreti bulunmaktadır.


 

Yorumlar

ümit can bulut lütfen biri bana yardımcı olsun e postamın şifresini unuttum giremiyorum
Ökkeş duyanli Eostami unuttum
selma girilmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!