Haftanın iOS Uygulamaları - 25

Her hafta olduğu gibi, bu hafta da birbirinden eğlenceli ve kullanışlı iOS uygulamalarını sizler için bir araya getirdik. Farklı kategorilerden seçtiğimiz 5 iOS uygulaması yazımızda.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın iOS Uygulamaları - 25

Haftanın iOS Uygulamaları - 25 iOS Her hafta bulunduğu gibi, bu hafta da birbirinden eğlenceli ve kullanım kolaylıklı iOS uygulamalarını sizler için bir araya getirdik. Farklı kategorilerden seçtiğimiz 5 iOS uygulaması yazımızda.21.03.2015 / 18:00

Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla karşınızdayız. Her hafta bulunduğu bunun şeklinde bu hafta da birbirinden işlevsel ve pozitif uygulamaları sizler için bir araya getirdik. Bu haftaki içeriklerimiz içerisinde eğitim, yardımcılar, üretkenlik uygulamaları, referanslar ve fotoğraf kategorilerinden değişik uygulamlar yer alıyor.

Bu haftaki uygulamalarımız içerisinde App Store'dan kaldırılıp tekrar izin verilen, bildirim merkezinizi kişiselleştirmeye yarayan Launcher, tarihi bilginizi geliştirebileceğiniz Tarihte Bugün, şarap meselesi için uzmanlaşmanızı sağlayacak Hello Vino, coğrafi umumi kültürünüzü test edebileceğiniz TapQuiz Maps ve fotoğraf düzenlemeye yönelik gereksinim duyduğunuz bütün çözümleri tek bir çatı altında toplayabileceğiniz Enlight uygulamaları yer alıyor.

İsterseniz lafı daha çok uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarına hızlıca göz atalım... İşte haftanın iOS uygulamaları...

Launcher

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran evrelerden birisi Launcher uygulaması oldu. Daha evvela App Store'de olan fakat Apple nedeni ile kaldırılan uyguılama, yine mağazadaki yerini aldı. App Store'da yer sektör yeni uygulamaları yakından takip eden okuyucularımızın bildiği, bazılarının ise henüz tanışamadan veda ettiği Launcher'ın en iri niteliği Bildirim Merkezi'ne arzulanan uygulamaların kısayolunu eklemek.

Özellikle 3G bağlantı açma / kapatma bunun şeklinde Apple'ın kısayolunu sunmadığı nitelikleri Bildirim Merkezi'ne taşımak ve kısayoldan ulaşamak mümkün. Ayrıca, uygulama arayüzünü seçenek bir home screen şekilde düşünebiliriniz. İstediğiniz siteler, web bağlantıları ve muhtelif bigiler Launcher arayüzüne atılabiliyor.

Ücretsiz sunulan Launcher'i buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: SDN

Yorumlar