Haftanın Duvar Kağıtları - 15

Telefonlarınızda, tabletlerinizde veya bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz birbirinden renkli ve canlı Full HD duvar kağıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın Duvar Kağıtları - 15

Haftanın Duvar Kağıtları - 15 SDN hususi Telefonlarınızda, tabletlerinizde veya bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz birbirinden renkli ve diri Full HD duvar kağıtlarını sizler için bir araya getirdik.15.03.2015 / 22:00

Görselliğin her bölgede karşımıza çıktığı şu günlerde, akıllı telefonlarımızda, tabletlerimizde ve bilgisayarlarımızda enfazla gördüğümüz kısım bulunan temel ekranlar, ayrı bir ciddiyete sahip olmakta . Bu temel ekranlarda güzel duvar kağıtları kullanımı ise görselliği müspet yönde etkiliyor.

Sürekli bilgisayar başında çalışan bu ürünü satın alanların günlük rutin arasında ele alabilecekleri en güzel değişikliklerden bir tanesi bulunan duvar kağıdının yenilenmesi, emek alanın yenilenmesi anlamına geliyor.

Koskocaman, yüksek çözünürlüklü taşınabilir cihazlarımızın ekranlarında duran fena duvar kağıtları, cihazın görünüşünü de menfi yönde etkiliyor. Sadece geri kapak yahut kılıf alma ile telefonun görseli güzelleşmiyor. İyi bir duvar kağıdı seçimi yapmanız da gerekli.

Aşağıdaki resme tıklayarak, galerimizdeki 1920x1080 ve 1080x1920 çözünürlüğündeki duvar kağıtlarından istediğinizi indirebilirsiniz. Bu sayede kullandığınız cihazı daha güzel bir alet durumuna getirebilirsiniz.

Haftanın Duvar Kağıtları İçin Tıklayınız

:: Haftanın duvar kağıtlarını beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar