Haftanın Android Uygulamaları 42

Her hafta Cumartesi günleri, sizler için hazırladığımız haftanın en iyi Android uygulamalarının 42. haftasında karşınızdayız. Bu hafta da en iyi uygulamaları bir araya getirdik.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın Android Uygulamaları 42

Haftanın Android Uygulamaları 42 Android Uygulamaları Her hafta Cumartesi günleri, sizler için hazırladığımız haftanın enfazla Android uygulamalarının 42. haftasında karşınızdayız. Bu hafta da enfazla uygulamaları bir araya getirdik.28.03.2015 / 17:00

Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android'in resmi uygulama mağazası Play Store'da, milyonlarca oyun ve uygulama yer alıyor.

Bizde ShiftDelete.Net takımı olarak, her hafta Cumartesi günleri sizler için 5 muvaffakiyetli Android uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Haftanın Android uygulamalarının 42. haftasında da enfazla ve en yeni Android uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Android uygulamaları.

Google Kamera

Google'ın Android 4.4 üzeri cihazlarda kullanılmak üzere yayınladığı Google Kamera, basit, kullanmak pratik ve işlevsel bir kamera uygulaması arayanların sevebileceği süratli bir kamera uygulaması şekilde dikkat çekiyor.

Google Kamera uygulaması, süratli çalışmasıyla birlikte, muvaffakiyetli biçimde geliştirildiği için fazla aşırı iyi neticeler veriyor. Yani akıllı telefonunuzun kamerasından memnun değilseniz, Google kamera uygulamasını denemelisiniz.

Kaynak: SDN

Yorumlar