Haftanın Android Uygulamaları 41

Her hafta Cumartesi günleri, sizler için hazırladığımız haftanın Android uygulamalarının 41. haftasında karşınızdayız. Bu hafta da en iyi uygulamaları bir araya getirdik.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın Android Uygulamaları 41

Haftanın Android Uygulamaları 41 Android Uygulamaları Her hafta Cumartesi günleri, sizler için hazırladığımız haftanın Android uygulamalarının 41. haftasında karşınızdayız. Bu hafta da en çok uygulamaları bir araya getirdik.21.03.2015 / 12:30

Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android'in resmi uygulama mağazası Play Store'da, milyonlarca oyun ve uygulama yer alıyor.

Bizde ShiftDelete.Net takımı olarak, her hafta Cumartesi günleri sizler için 5 muvaffakiyetli Android uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Haftanın Android uygulamalarının 41. haftasında da en çok ve en yeni Android uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Android uygulamaları.

Sor'un

Yıllardır kişilerin çektiği davet merkezi çilesine son vermeyi hedefleyen atılım Sor'un, şirketlere ulaşmanın pratik yolu şekilde karşımıza çıkıyor.

Sor'un uygulaması ile markalar ile doğrudan iletişime geçebilir, destek alabilir yada görüş ve önerilerinizi, şirketlere kolaylıkla iletebilirsiniz.

Kaynak: SDN

Yorumlar