Haftanın Android Oyunları 12

Her hafta Pazar günleri sizler için hazırladığımız haftanın Android oyunlarının onikinci haftasında, en iyi ve en eğlenceli oyunları sizler için sıralamaya devam ediyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın Android Oyunları 12

Haftanın Android Oyunları 12 Android Uygulamaları Her hafta Pazar günleri sizler için hazırladığımız haftanın Android oyunlarının onikinci haftasında, en fazla aşırı ve en eğlenceli oyunları sizler için sıralamaya devam ediyoruz.29.03.2015 / 15:00

Mobil platformda en fazla aşırı kullanıcıya ve en fazla aşırı uygulamaya sahip bulunan Android'in uygulama mağazası Play Store'da on binlerce uygulama bulunuyor.

Bizlerde ShiftDelete.Net takımı şekilde her hafta Pazar günleri, Google Play Store'da yer saha Arcade'den aksiyona, macera'dan yarış oyunlarına kadar, en fazla aşırı oyunları sizler için belirliyor ve yayınlıyoruz.

Hızlı ve Öfkeli: Efsanesi

Filmlerin oyunlarını yapmasıyla meşhur Kabam firması Hızlı ve Öfkeli serisi için yeni oyununu duyurdu. Hızlı ve Öfkeli: Efsanesi şekilde geçen oyunda filmde izlemeye alıştığımız arabalar ve performans yükseltmeleri bulunuyor. Grafikleri ve oynanışı ile ön plana çıkan oyunda; süratli durumuna gelen filmdeki ön plana çıkan araçlar yer alıyor. Sokak, drift, drag, kaçış ve çarpışma bu şeklinde modların bulunduğu oyunu yarış türünü seviyorsanız her zaman denemelisiniz.

Hızlı ve Öfkeli: Efsanesi oyununu buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: SDN

Yorumlar