Haftanın Android Oyunları 11

Her hafta Pazar günleri sizler için hazırladığımız haftanın Android oyunlarının on birinci haftasında, en iyi ve en eğlenceli oyunları sizler için sıralamaya devam ediyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Haftanın Android Oyunları 11

Haftanın Android Oyunları 11 Android Uygulamaları Her hafta Pazar günleri sizler için hazırladığımız haftanın Android oyunlarının on birinci haftasında, en fazla ve en eğlenceli oyunları sizler için sıralamaya devam ediyoruz.22.03.2015 / 17:30

Mobil platformda en aşırı kullanıcıya ve en aşırı uygulamaya sahip bulunan Android'in uygulama mağazası Play Store'da on binlerce uygulama bulunuyor.

Bizlerde ShiftDelete.Net takımı şekilde her hafta Pazar günleri, Google Play Store'da yer piyasa Arcade'den aksiyona, macera'dan yarış oyunlarına kadar, en fazla oyunları sizler için belirliyor ve yayınlıyoruz.

Warhammer 40,000: Carnage

RoadHouse Games'in en yeni oyunlarından bulunan Warhammer 40,000: Carnage, muvaffakiyetli grafikleri ile dikkat çeken rol ve aksiyon oyunları içinde gösterilebilir.

Çok sayıda bölüm ve onlarca silah ile aşırı eğlenceli ve zorlu bir oyun bulunan Warhammer 40,000: Carnage, denemek isteyebileceğinizi düşündüğümüz muvaffakiyetli oyunlardan biri.

Kaynak: SDN

Yorumlar