Google Play 3 Yaşında!

Android'in resmi uygulama mağazası Google Play, bugün 3 yaşına girdi. Google Play'in doğum gününe özel indirimli uygulamalar da, Play Store'da öne çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Google Play 3 Yaşında!

Google Play 3 Yaşında! Android Android'in resmi uygulama mağazası Google Play, bugün 3 yaşına girdi. Google Play'in doğum gününe hususi indirimli uygulamalar da, Play Store'da öne çıkarıldı.05.03.2015 / 21:30

Android yıllardır gelişiyor olmasına rağmen, resmi uygulama mağazasının Android Market adından Google Play Store'a geçmesineden beri 3 sene geçti.

3 sene arada Google hem Android'te hem de uygulama mağazası Play Store'da fazla fazla mühim değişiklikler yaptı.

3 yılda fazla fazla şey değişti!

Öyle ki bir süredir Google Play Store, bundan sonra yalnızca uygulama değil, akıllı cihazlar, kitap, film, müzik, oyun ve uygulama mağazası oldu.

Henüz memleketimizde yalnızca kitaplar, oyunlar ve uygulamalar kullanılabilir olsa da, Google'ın Play Store üstündeki çalışmaları devam ediyor.

Doğum gününe özel, indirimli uygulamalar!

Son şekilde tasarımsal değişikliklerin olabileceği gündeme gelen Google Play Store'un doğrum günü sebebi ile pek fazla fazla uygulama indirime girdi.

Bedavadan biraz yüksek fiyatlı diyebileceğimiz Facetune ve Runtastic uygulamaları, an itibarıyla yalnızca 25 kuruş karşılığı satın alınabiliyor.

Google Play'deki indirimlerden faydalanmak için tek yapmanız gereken ise, Play Store web sayfasını ve ya uygulamasını ziyaret etmek.

Google'ın Android ve Play Store ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Bakalım ilerleyen aylarda Play Store'da diğer ne benzeri yenilikler ile karşılaşacağız.

:: Google Play Store'un doğum günü meselesi için neler ifade etmek istersiniz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar