Google Gazetelik Uygulaması Türkiye'de

Google, bugün itibariyle ülkemizdeki Google Play kullanıcılarının gazete ve dergilere tek bir uygulama üzerinden ulaşabilecekleri Gazetelik uygulamasını aktifleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Google Gazetelik Uygulaması Türkiye'de

Google Gazetelik Uygulaması Türkiye'de Haberler Google, bugün itibarıyla memleketimizdeki Google Play kullanıcılarının gazete ve dergilere tek bir uygulama üstünden ulaşabilecekleri Gazetelik uygulamasını aktifleştirdi.26.03.2015 / 12:00

Google bugün itibarıyla yeni bir Google Play servisini daha yurdumuzda aktif etti. Aslında uzun bir zaman öncelikle tanıtılan uygulama ne yazık ki yurdumuzda kullanılamıyordu.

Bu gece itibarıyla Google, Avusturya, Belçika, İrlanda ve Türkiye'deki ciddi gazete ve dergilere Google Play üstünden abone olunabileceğini resmen duyurdu.

Google Play Gazetecilik uygulaması ile güncel haber başlıklarına ek şekilde siyasetten tuttun da moda ve yolculuk bunun şeklinde oldukça çok konudaki gelişmeleri tek bir uygulama üstünden kolaylıkla takip edebileceksiniz.

Bu uygulamanın kullanıcısına sunduğu avantajlardan bir başkası ise takip ettiğiniz blogları da sizin için bir araya getiriyor oluşu. Üstelik uygulama alaka alanınıza nazaran ve takip sıklığınıza nazaran haberlerin sıralamasını da ayarlıyor.

Oldukça basit bir kullanıma sahip bulunan uygulama bununla beraberinde çevrimdışı kullanıma da İmkan sağlıyor. İlginizi çeken bir makaleyi daha sonra okumak istiyorsanız çevrimdışı oku seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

Gazetelik uygulaması ile aşırı sayıda (ücretli ve ücretsiz) yayına abone olup, takip edebileceksiniz. Lansmanla müşterek oldukça çok yabancı yayının yanı sıra, Türkiye'den 60'in üstünde yayına Google Play Gazetelik uygulaması ile erişebileceksiniz.

ShiftDelete.Net de Google ile beraberinde çalıştı, lansmanda yer alacak yayınlar arasında. Bizi takip etmeyi unutmayın.

:: Google Play Gazetelik uygulamasını beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar