Galaxy Xcover 3 Duyuruldu

Samsung'un dayanıklı telefon kavramını giriş seviyede sunduğu Galaxy Xcover ailesinin en yeni üyesi Galaxy Xcover 3, duyuruldu. İşte başarılı özellikleri ile Galaxy Xcover 3.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy Xcover 3 Duyuruldu

Galaxy Xcover 3 Duyuruldu Mobil Akıllı Telefon Samsung'un dayanıklı telefon kavramını giriş seviyede sunduğu Galaxy Xcover ailesinin en yeni üyesi Galaxy Xcover 3, duyuruldu. İşte muvaffakiyetli nitelikleri ile Galaxy Xcover 3.12.03.2015 / 18:00

Akıllı telefon pazarını domine eden markalardan Samsung, giriş seviyede dayanıklılık sunan Galaxy Xcover ailesinin son üyesini tanıttı.

İçerisindeki giriş düzey özelliklere oranla fazla aşırı diri bir kasaya sahip bulunan Galaxy Xcover 3, IP67 sertifikası ile 1 m. derinlikteki suya, 30 dakika dayanabiliyor.

Suya, toza, tuza, güneşten gelen radyoaktif ışımalara, termal şoklara dayanabilen akıllı telefon, 9.9 mm kalınlıktaki kasasında, muvaffakiyetli giriş düzey özellikler bulunduruyor.

Önünde 800x480 piksel çözünürlükte 4.5 inç ekran ve 2 megapiksel ön kamera yer sektör telefon, 154 gr. ağırlığıyla dikkat çekiyor.

5 megapiksel geri kamerası ile HD video çekimleri yapabilen Galaxy Xcover 3'ün içerisindeki, 1.2 Ghz hızdaki 4 çekirdekli işlemcinin adı ise açıklanmadı.

1.5 GB RAM, 8 GB depolama, harici MicroSD kart desteği ve 2200 mAh bataryaya sahip akıllı telefon, Android 4.4 KitKat ile geliyor.

Ancak Samsung, cihaza Android 5.0 Lollipop güncellemesinin de yakın sürede geleceğini paylaştı.

Önümüzdeki aylarda satışa sunulacak akıllı telefon, 275 Euro fiyat etiketi ile raflarda olacak.

:: Samsung'un giriş seviyede dayanıklılık sunan modelleri, sizce muvaffakiyetli mı?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar