Galaxy Tab A Ailesi Tanıtıldı

Samsung sessiz sedasız 4:3 ekran oranına sahip yeni tabletlerini Rusya’da görücüye çıkardı. Samsung Galaxy Tab A’nın ayrıntıları haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy Tab A Ailesi Tanıtıldı

Galaxy Tab A Ailesi Tanıtıldı Mobil Tablet Samsung sessiz sedasız 4:3 ekran oranına sahip yeni tabletlerini Rusya’da görücüye çıkardı. Samsung Galaxy Tab A’nın teferruatları haberimizde.18.03.2015 / 17:00

Tablet pazarını Apple'dan sonra domine eden Samsung dün Rusya'da sessiz sedasız yeni tabletlerini duyurdu. Piyasadaki tabletlerin hemen hemen hepsi 16:9 ekran oranına sahipken Samsung bir farklılık yaratmak için yeni tabletlerinde 4:3 ekran oranına yer veriyor.

8 inç ve 9.7 inç ekran boyutuna sahip bulunan Samsung Galaxy Tab A tabletlerin teknik özelliklerinde batarya dışında hiç bir başkalık yok. 8 inçlik versiyon 4.200 mAh kapasiteli bataryaya ve 9.7 inçlik versiyon 6.000 mAh kapasiteli bataryaya sahip.

Samsung Tab A tabletler; 1,2 GHz Cortex-A53 çipsete, 2 GB RAM'e, 1024x768 çözünürlüklü ekrana ve 5 Megapiksel kameraya sahip. Android 5.0 Lollipop ile istikbal bulunan tabletlerin fiyatlarını biraz yüksek bulabilirsiniz.

8 inçlik Samsung Galaxy Tab A 270 dolar, 9 inçlik Samsung Galaxy Tab A 430 dolar fiyat etiketiyle mağazalardaki yerini alacak. Bakalım önümüzdeki günlerde bu tabletler Türkiye'de satışa sunulacak mı?

:: Samsung Galaxy Tab A'yı beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar