Galaxy S6'yı Avengers için Tasarladı

Samsung’un amiral gemisi modeli Galaxy S6 için Avengers temalı farklı renkli modeller tasarlandı. İşte karşınızda rengarenk Galaxy S6 modelleri.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6'yı Avengers için Tasarladı

Galaxy S6'yı Avengers için Tasarladı Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung’un amiral gemisi modeli Galaxy S6 için Avengers temalı değişik renkli modeller tasarlandı. İşte karşınızda rengarenk Galaxy S6 modelleri.13.03.2015 / 08:00

Samsung, Galaxy S6 modelinde siyah, beyaz, altın ve mavi renk seçeneklerine yer vermişti. Geçtiğimiz gün Samsung'un İngiltere sitesinde cihazın sürpriz bir biçimde kahverengi rengi görünmüştü. Olaydan kısa zaman sonra kahverengi Galaxy S6'nın sitede yanlışlıkla bulunduğu açıklanmıştı.

Avengers filminin karakterleri için bugün de bir tasarımcı Galaxy S6'yı baştan aşağı renkli ıra ile tasarladı. Hulk, Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow, Hawkeye ve Nick Fury karakterlerinin renk tonlarına oranla tasarlanan Galaxy S6'lar göze fazla fazla hoş görünüyor.

Bu konseptlerden azami hoşumuza giden modelin Captain America ve Iron Man'in olduğunu belirmek isteriz. Avengers temalı Galaxy S6 tasarımlarını aşağıdaki görsele ve ya buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

:: Avengers temalı Galaxy S6'nın hangi modelini beğendiniz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar