Galaxy S6'nın Yeni Rengi Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın tanıtılan renk seçeneklerinden farklı olarak kahverengi renk seçeneği ile de geleceği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6'nın Yeni Rengi Ortaya Çıktı

Galaxy S6'nın Yeni Rengi Ortaya Çıktı Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın tanıtılan renk alternatiflerinden ayrıcalıklı şekilde kahverengi renk seçeneği ile de geleceği ortaya çıktı.12.03.2015 / 15:00

MWC 15'te sahne saha Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S6 cihazını tanıtmıştı. Oldukça şık tasarıma sahip bulunan Galaxy S6'nın; siyah, beyaz, altın rengi ve mavi renk seçenekeleri ile satışa sunulacağı söylenmişti. Ancak bugün gelen haber Galaxy S6'nın ayrıcalıklı bir renk seçeneğine daha sahip olacağını ortaya koydu.

Samsung'un İngiltere sitesinde ön siparişe sunulan Galaxy S6'nın kahverengi modeli göründü. Ancak ön sipariş sayfasında yer saha kahverengine tıklandığımız süre herhangi bir görsel karşımıza çıkmıyor. Kahverengi Galaxy S6'nın bir aksaklıktan ötürü sayfada yer aldığını düşünüyoruz.

Henüz konuyla ilgili Samsung cephesinden bir izahat gelmemekle ortak sayfada yer saha kahverengi renk seçeneği de kaldırılmış değil. Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak.

:: Galaxy S6'nın renk seçeneklerini beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar