Galaxy S6'nın Ekranında Sorun!

Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S6'nın ekranındaki ilginç bir sorun, kısa süre önce ortaya çıktı. İşte Koreli kaynakların paylaştığı video ve sorun hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6'nın Ekranında Sorun!

Galaxy S6'nın Ekranında Sorun! Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S6'nın ekranındaki enteresan bir sorun, kısa zaman öncelikle ortaya çıktı. İşte Koreli kaynakların paylaştığı video ve problem meselesi için detaylar.06.03.2015 / 21:30

Samsung'un MWC 2015 ncesinde duyurduğu Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in ekranında bir problem bulunduğu ortaya çıktı.

Sıklıkla dizaynı ve kimi eksiklikleri ile eleştirilen Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in ciddi bir problemi olduğu, Koreli kaynakların paylaştığı videoda gösterildi.

Paylaşılana kıyasla Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in ekranlarının en kenarı yani sıfır noktası da diyebiliriz, dokunmayı algılamıyor.

Aşağıdaki videoda paylaşılan dokunmatik sorununun Galaxy S6'da daha çok belli bulunduğu söyleniyor.

Direkt tıpkı problem olmasa da bu dokunmatik sorunu, bizlere daha öncelikle Microsoft'un Lumia 535 modelinde yaşanan dokunmatik sorununu hatırlattı.

Yazılımsal bulunduğu iddia edilen sorun, muhtemelen daha önceden Microsoft'un Lumia 535 için yaptığı bunun şeklinde güncelleme ile giderilecek.

Şu an haber yeni bulunduğu için Samsung yönünden izahat gelmedi, lakin bu denli ciddi bir problemin, şu anda piyasadaki en zinde telefon modellerinden bulunan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'de yaşanması, Samsung'un Galaxy S6'daki başarısını biraz zedeleyebilir.

Bakalım Samsung konuyla ilgili izahat yapıcak mı? Sorun Galaxy S6 satışa sunulmadan, derhal düzeltilecek mi? Yoksa ilerleyen devirde ati küçük bir güncelleme mi, sorunun çözümü olacak?

:: Sizce Galaxy S6'da bulunduğu söylenen dokunmatik sorunu, çok aşırı mu önemli?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar