Galaxy S6 Ön Sipariş Rekoru Kırdı!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'ya telefon operatörlerinin ilgisi büyük oldu. İddialara göre Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri için 20 milyon adetlik sipariş geldi.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 Ön Sipariş Rekoru Kırdı!

Galaxy S6 Ön Sipariş Rekoru Kırdı! Mobil Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'ya telefon operatörlerinin merakı iri oldu. İddialara kıyasla Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri için 20 milyon adetlik sipariş geldi.09.03.2015 / 10:15

Samsung'un geçtiğimiz hafta lansmanını gerçekleştirdiği Galaxy S6 ve S6 Edge modellerine cep telefonu operatörlerinin merakı iri oldu. The Korea Times gazetesinin haberine göre, her iki model için 20 milyon adetlik ön sipariş geldi.Bu rakam Samsung için yeni bir rekor anlamına geliyor.

:: Galaxy S6 Edge Hakkında Her Şey

Galaxy S6, Edge'i sollayabilir

Avrupa'nın iri telefon operatörlerinden birisinin üst seviye bir yöneticisi, The Korea Times'a verdiği mülakatta Samsung'un 20 milyon ön sipariş aldığını, bu rakamın takribî 15 milyonunun Galaxy S6, 5 milyonunun ise Galaxy S6 Edge'e yönelik olduğunu açıkladı.

İlk memleket Hollanda

Özellikle Avrupa pazarında yeni Galaxy'lere alakanın iri bulunduğu görülüyor. Önsiparişin ilk başladığı ülkelerden biri Hollanda oldu. Galaxy S6'nın bu ülkedeki başlangıç fiyatı 700 Euro şekilde açıklanırken Galaxy S6 Edge ise 850 Euro'dan raflardaki yerini alacak. Cihazın dünya genelinde Galaxy S5'ten daha çok satılması bekleniyor.

:: Sizce Galaxy S6 en muvaffakiyetli S serisi modeli olabilmektedir mi?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar