Galaxy S6 Edge'in Ekran Üretimi Zorluyor

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı eğimli ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy S6 Edge'in üretiminde bazı zorluklar yaşanıyor. Eğimli ekranın üretimi oldukça zor.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 Edge'in Ekran Üretimi Zorluyor

Galaxy S6 Edge'in Ekran Üretimi Zorluyor Mobil Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı eğimli ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy S6 Edge'in üretiminde birtakım zorluklar yaşanıyor. Eğimli ekranın üretimi yoğun şekilde zor.16.03.2015 / 10:00

Samsung geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir faaliyet ile yeni kuşak akıllı telefonlarını resmen tanıttı. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'e resmiyet kazandıran firma, eğimli ekrana sahip Galaxy S6 Edge modeliyle bütün gözleri üstünde topladı.

Ancak gelen son haberler son kullanıcıların biraz canını sıkabilir. Zira Güney Koreli ETnews sitesi Galaxy S6 Edge'in kavisli ekranın üretiminde problemler yaşandığını ve gecikmelerin olacağını iddia etti.

Yapılan haberlere kıyasla Samsung'un kavisli ekran üretimdeki verimi yarı yarıya düşmüş durumda. Bunun sebebi şekilde ise ekranın sahip bulunduğu kavisli bina sebebiyle üretiminin zorluğu gösteriliyor.

Ayrıca kavisli ekranın maliyetinin de yoğun şekilde yüksek bulunduğu gelen bilgiler arasında. Tüm bu zorlukların tüketiciye yansıması ise elbette artan fiyat ile olacaktır. Zira Samsung ekran üreticilerine artan maliyeti karşılayacağını taahhüt etmiş.

Henüz kuruluş sebebi ile konu için resmi bir izahat olmadığını belirterek devam edelim. Cihazın fiyatını daha da arttıracak bu etkenler Şayet gerçekse cihazın sektöre çıkma süresini de etkileyecektir.

:: Eğimli ekrana sahip telefonlar meselesi için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar