Galaxy S6 Edge'i Yere Attılar

Samsung'un çift kavisli ekranıyla tüm dikkatleri üzerine çeken modeli Galaxy S6 Edge'in ne kadar dayanıklı olduğunu merak eden bir kullanıcı telefonunu yerden yere vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 Edge'i Yere Attılar

Galaxy S6 Edge'i Yere Attılar Mobil Samsung'un çift kavisli ekranıyla bütün dikkatleri üstüne çeken modeli Galaxy S6 Edge'in ne kadar dayanıklı olduğunu merak eden bir kullanıcı telefonunu yerden yere vurdu.29.03.2015 / 13:00

Samsung'un 1 Mart tarihinde düzenlediği Unpacked etkinliği ile bütün dünyaya duyurduğu yeni kuşak amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge kocaman bir kesim sebebi ile epey bir beğenildi.

Güney Koreli müstahsil uzun bir süredir devam ettirdiği amiral gemi modellerinden plastik materyal kullanımından bu yıl vazgeçti ve göreceli şekilde epey bir muvaffakiyetli bir tasarım ortaya koydu.

Alüminyum çerçevelerin kullanıldığı telefonlarda bununla beraber çıkarılabilir geri kapaktan da vazgeçen Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'de yekpare bir tasarım kullanmış. Çıkarılabilir geri kapaklar ise yerini Gorilla Glass 4 ile korunan cama bırakmış.

Peki Galaxy S6 Edge Düşmelere Nasıl Tepki Veriyor?

Samsung'un önceki modellerine oranla fazla fazla daha dayanıklı gözüken bu alet peki düşmelere karşı ne kadar dayanıklı? Bu sorunun cevabını merak eden bir kullanıcı Galaxy S6 Edge kullanıcısı telefonunu hiç acımadan yerden yere fırlattı.

Yukarıdaki videodan da izleyebileceğiniz bunun şeklinde Gorilla Glass 4 bu sefer HTC One M9'da bulunduğu bunun şeklinde bir netice vermiyor ve testi başarıyla geçiyor.

:: Galaxy S6 Edge'in düşürme testi konusu için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar