Galaxy S6 Anketinde Çarpıcı Sonuçlar!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'ya yönelik ilk anket sonuçları gelmeye başladı. Çevrimiçi anket, yeni cihazın en beğenilen ve beğenilmeyen yönlerini ortaya koyuyor.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 Anketinde Çarpıcı Sonuçlar!

Galaxy S6 Anketinde Çarpıcı Sonuçlar! Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'ya yönelik ilk anket neticeleri gelmeye başladı. Çevrimiçi anket, yeni cihazın en beğenilen ve beğenilmeyen yönlerini ortaya koyuyor.23.03.2015 / 10:10

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni amiral gemisi Galaxy S6'ya yönelik ilk tepkiler gelmeye başladı. Teknoloji meraklılarının ve potansiyel alıcıların yeni cihaza merakı büyük. Buna rağmen, alet henüz satışa çıkmadığı için kitlelerin Galaxy S6'ya yönelik görüşleri tam şekilde ortaya dikkat çekici değil.

GSMArena'nın anketi

Bu konu konusu için net veriler elde etmeye çalışan GSMArena sitesi de online bir anket hazırlamış. Okuyucularından Galaxy S6'nın muhtelif yönleri konusu için 'hot' or 'not' biçiminde görüş bildirmesini arzulayan site, yeni cihazın beğenilme kuru konusu için ciddi veriler toplamış durumda.

Büyük ölçüde beğeniliyor

İlk veriler, katılımcıların Galaxy S6'nın tasarımını, ekranını ve performansını kocaman ölçüde beğendiğini gösteriyor. Cihazın dizaynı konusu için 7422 şahıs merakını belirtirken, 2820 şahıs beğenmediğini açıklamış. Ekran başlığında ise 8717 beğeniye karşı 1397 şahıs ekrandan memnun değil. Cihazın en az beğenilen yönlerinden bir tanesi ise arayüzü. Android arayüzünü beğendiğini söyleyenler 5122 kişiyken, 4682 şahıs beğenmediğini belirtmiş.

:: Galaxy S6'yı en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri neler?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar