Galaxy S6 Active’in özellikleri Sızdı!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın gelecek türevleri hakkında dedikodular başladı. Son sızıntılar, Galaxy S6 Active modelinin teknik özelliklerine ve tasarımına yönelik.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 Active’in özellikleri Sızdı!

Galaxy S6 Active’in nitelikleri Sızdı! Mobil Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın istikbal türevleri ile ilgili dedikodular başladı. Son sızıntılar, Galaxy S6 Active modelinin teknik özelliklerine ve tasarımına yönelik.13.03.2015 / 09:53

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın istikbal türevlerine yönelik haberler ortaya çıkmaya başladı. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'den sonra istikbal Active modelinde de, önceki modeller bunun şeklinde dayanıklılık ön planda olacak. Bununla birlikte, cihazın kompakt ve hafif olabileceği öne sürülüyor.

Kompakt ve hafif tasarım

Güvenilir kaynakların verdiği bilgilere göre, cihazın teknik nitelikleri Galaxy S6'ya yoğun şekilde aynı olacak. Ölçülerde ise bir tutar farklılık bulunuyor. Galaxyt S6'nın 70.5 x 143.4 x 6.8 mm ölçülerine rağmen Galaxy S6 Active 73.6 x 146.9 x 8.8 mm ölçülerine sahip olacak. Cihazların ekran büyüklükleri eşit olacak.

Pil kapasitesi artıyor

Verilen bilgilere göre, yeni cihazda 5.1 inç QuadHD Amoled ekran, 14-nm Exynos işlemci, 3GB hafıza ve artırılamayan depolama sektörü bulunacak. Depolama sektörü seçimleri ise 32 GB'tan başlayacak. İki alet arasındaki en iri ayrım ise pil konusu için olabilir. Kaynakların verdiği bilgiler Galaxy S6 Active'in 3500 mAh'lık bir bil ile geleceği yönünde. Galaxy S6'da yer sektör 2550 mAh'lık pilin büyümesi ise Galaxy S6 Active'ın boyutlarının sağladığı bir artı olacak. Bakalım Galaxy S6 türevleri ne süre ortaya çıkacak?

:: Galaxy S6 Active'in iddia edilen nitelikleri sizi tatmin etti mi?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar