Galaxy S6 Active Ortaya Çıktı!

Samsung, kısa bir süre önce MWC 2015 etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri ile gövde gösterisi yapmıştı. Galaxy S6 modellerine bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S6 Active Ortaya Çıktı!

Galaxy S6 Active Ortaya Çıktı! Mobil Akıllı Telefon Samsung, kısa bir zaman öncelikle MWC 2015 etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri ile beden gösterisi yapmıştı. Galaxy S6 modellerine bir yenisi daha eklenecek bu şeklinde görünüyor.10.03.2015 / 21:00

MWC 2015 etkinliğine tanıttığı iki yeni amiral gemisi bulunan Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri ile dikkatleri üstüne toplayan Samsung, bu alakanın kaybolmasıı istemiyor. Yaptığı radikal tasarım değişiklikleri ve cihazlarda plastik yerine madeni kullanılması, teknoloji çevreleri sebebi ile müspet karşılanmıştı.

Galaxy S6 ve S6 Edge modellerinin tanıtılmasının arkasından iki aygıt için toplamda takribî 20 milyon tane ön sipariş aldığı şu günlerde, Galaxy S6 Active SM-G890A model numarası ile ortaya çıktı.

Samsung'un meşhur S serisinin dayanaklı taraf modelleri bulunan Active telefonlarının en kocaman nitelikleri toza, suya ve darbeye karşı dayanıklılıkları, Galaxy S6 Active, Zauba'nın dışalım ve dışsatım belgelerinde ortaya çıktı.

Maalesef henüz aygıt konusunda ekran boyutu dış pek bir bilgi bulunmuyor, 5.1 inç'lik bir ekran ile gelen Galaxy S6'nın tersine S6 Active, 5.5 inç bir ekran ile gelecek. Ekran çözünürlüğünde ise herhangi bir değişiklik olmayacak bu şeklinde görünüyor cihaz, 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde Quad HD ekran ile gelecek.

Sızan belgelerde görebileceğimiz başka bir bilgi ise cihazın tek sim kart kullanacağı, Galaxy S6'nın suya karşı dayanıklı bulunmadığı düşünüldüğünde S6 Active, kocaman ekran ve suya dayanıklılık arzulayan kullanıcılar için güzel bir seçenek olacak.

:: Samsung Galaxy S6 Active hakkından ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar