Galaxy S5 Durduk Yere Yandı

Samsung'un yerini Galaxy S6'ya devreden amiral gemi modeli Galaxy S5'in durduk yere yandığı iddia edildi. Olay ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Galaxy S5 Durduk Yere Yandı

Galaxy S5 Durduk Yere Yandı Mobil Samsung'un yerini Galaxy S6'ya devreden amiral gemi modeli Galaxy S5'in durduk yere yandığı iddia edildi. Olay ile ilgili bütün detaylar haberimizde.07.03.2015 / 14:00

Günümüzde gelişen teknoloji bundan sonra yaşamın her sahasında karşımıza çıkıyor. Artık her şeyin akıllandığı şu günlerde en fazla tercih ettiğimiz akıllı alet ise telefonlarımız.

Artık neredeyse herkeste mevcut bulunan akıllı telefonların günledik hayatımızı kolaylaştırdığı kadar bir o kadarda riske attığı bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bir gerçek. Zira akıllı telefonların patlaması çok sayıda kez gündemimizde yer etti, aynı şu anda bulunduğu gibi.

Jihend adlı bir Reddit kullanıcısının söylediğine nazaran geçtiğimiz günlerde hala borçlarını ödemekte bulunduğu akıllı telefonu Galaxy S5 yandı.

Kullanıcı T-Mobile'a halen 400 dolar borcu olduğunu belirterek ekledi; bir şeyler yemek dışarı çıktığında telefonunu masasının üstüne bıraktığını ve döndüğünde ise yanık kokusunu başkalık ettiğini anlatan kullanıcı odasına gittiğinde yanan şeyin telefonu olduğunu görmüş. Daha sonra panikleyen kullanıcı telefonun üstüne bir bardak su dökmüş.

Kullanıcısının söylediğine nazaran üçüncü parti bir şarj aleti yahut batarya kullanmayan, henüz borcu bitmemiş akıllı telefonun yanmasına neyin neden bulunduğu ise henüz bilinmiyor. T-Mobile ise Galaxy S5'in yanma iddiasına karşılık şekilde bütün delilleri incelemeye aldı.

:: Yanan akıllı telefonlar konusunda ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar