Facebook Yeni Uygulamalarını Yayınladı

Sosyal medya devi Facebook, iOS ve Android platformları için yeni uygulamalarını yayınladı. Uygulamaların ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Facebook Yeni Uygulamalarını Yayınladı

Facebook Yeni Uygulamalarını Yayınladı Mobil Sosyal medya devi Facebook, iOS ve Android platformları için yeni uygulamalarını yayınladı. Uygulamaların ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.26.03.2015 / 00:45

F8 Geliştirici Konferansı'nda Facebook yeni duyurularının birlikte Facebook Messenger ve iş odaklı yeni uygulamalarını da tanıttı. Facebook Messenger için tanıtılan tam 4 değişik uygulama ve iş odaklı Facebook at Work uygulaması faaliyet sonrasında iOS ve Android platformlarındaki yerini aldı.

Facebook Messenger odaklı uygulamalar; Strobe for Messenger, Sound Clips for Messenger, Shout for Messenger ve Selfied for Messenger şekilde sıralanıyor. Peki, bu uygulamalar ne işe yarıyor?

Strobe for Messenger uygulaması ile eğlenceli fotoğraf filtreleri ile oluşturduğunuz GIF'leri Messenger üstünden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Sound Clips for Messenger uygulaması ile önyüklü şekilde gelen eğlenceli ses efektlerini Facebook Messenger üstünden gönderebilirsiniz.

Shout for Messenger uygulaması yapısı itibarı ile Snapchat'e benziyor. Bu uygulama ile fotoğraflarınızın üstüne ova yazıp arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Selfied for Messenger uygulaması isminden de anlaşılacağı bunun şeklinde sırf Selfie çekmenize ve Selfie'lerinizi belirlediğiniz arkadaşlarınız ile paylaşmanıza yarıyor. Uygulamada önyüklü şekilde durumunuzu dikkat çekici eden kalıplar geliyor. Mutlu, üzgün ve öfkeli bunun şeklinde durumlarınıza hususi Selfie'lerinizi çekip saklayabilirsiniz.

İş odaklı Facebook at Work uygulamasını sadece iş verini vasıtasıyla oluşturulan Facebook adisyon malikleri kullanabiliyor. Bu uygulama ile Facebook'taki iş arkadaşlarınızın paylaşımlarını ön planda görebilir, gruplar oluşturabilir ve mesajlaşabilirsiniz.

Facebook'un yeni uygulamalarını parasız şekilde App Store ve Play Store'dan indirebilirsiniz.

:: Facebook'un yeni uygulamalarını beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar