Efsaneler, Photoshop 1.0'ın Karşısında

Photoshop uzmanları, Photoshop’un ilk sürümünü denemek için kamera karşısına geçti. Efsanelerin Photoshop 1.0’ı kullanırken verdikleri tepkilere çok şaşıracaksınız.

Google Haberlere Abone ol
Efsaneler, Photoshop 1.0'ın Karşısında

Efsaneler, Photoshop 1.0'ın Karşısında Yazılım Photoshop uzmanları, Photoshop’un ilk sürümünü denemek için kamera karşısına geçti. Efsanelerin Photoshop 1.0’ı kullanırken verdikleri tepkilere fazla fazla şaşıracaksınız.16.03.2015 / 08:00

Adobe firması geçtiğimiz haftalarda fotoğraf düzenleme uygulaması Photoshop'un 25. Yılını hususi videolar ve infografikler ile kutlamıştı. Photoshop'un ilk sürümünden son sürümüne kadar bulunan gelişimine buradaki içerikler ile tanıklık etmiştik.

Photoshop kullanımında efsaneleşen adları CreativeLive yardımıyla bir arada görme şansını yakaladık. Photoshop 1.0'ı kullanan efsane adlar istedikleri düzenleme araçlarını bu sürümde bulamadığı ve yanlış mesajları ile karşılaştığı için fazla fazla ayrıcalıklı tepkiler veriyor.

Adobe Photoshop CS serisini tabiri caizse ağlatan efsanelerin, Photoshop 1.0 karşısındaki çaresizliklerine aşağıdaki videoda tanıklık edeceksiniz.

:: Adobe Photoshop'un ilk sürümünü kullandınız mı?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar