Duet'i Oynadık!

Bu bölümde konuğumuz Kumobius firmasının sevilen oyunu olan Duet, arcade türünde zor ama akıcı oynanışı ile tanınıyor. Duet'i sizler için oynadım. İyi seyirler.

Google Haberlere Abone ol
Duet'i Oynadık!

Duet'i Oynadık! Oyun Bu bölümde konuğumuz Kumobius firmasının sevilen oyunu bulunan Duet, arcade türünde zor lakin akıcı oynanışı ile tanınıyor. Duet'i sizler için oynadım. İyi seyirler.11.03.2015 / 14:00

ShiftDelete.Net'te her hafta yayınladığımız 'Haftanın Android Oyunları' ve'Haftanın iOS Oyunları' içeriklerine ek olarak, her hafta dikkat çeken mobil oyunları videolu şekilde sizlere inceleyip, önereceğiz.

Bu videodaki oyunumuz Duet!

Bir daire yörüngesinde dönen iki topu denetim ederek engelleri geçerek ilerlediğimiz Duet, arcade şekli oyun sevenlerin vazgeçemeyeceği bir oyun. Uygulama marketlerinde bir kaç değişik kuruluş yönünden tıpkı mantık çerçevesinde oyunlar oluşmuş olsa da açık mesafe en iyileri Kumobius firmasının Duet oyunu.

Duet, iOS ve Windows Phone platformlarında ücretli, Android platformunda ise karşılıksız şekilde mevcut. Oyunu Android cihazlara indirmek için buraya, Windows Phone'lara indirmek için buraya, iOS cihazlara indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz. İyi seyirler...

:: Duet oyunu konusu için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar