BT ile 5 Çayı # 28 - Android mi iOS mi?

Canlı yayına geçtiğimiz BT ile 5 Çayı, 28. bölümüyle beraber yine canlı olarak karşınızda. Bu haftaki konumuz Android mi iOS mi? Derinlemesine iniyor, değerlendiriyoruz.

Google Haberlere Abone ol
BT ile 5 Çayı # 28 - Android mi iOS mi?

BT ile 5 Çayı # 28 - Android mi iOS mi? SDN hususi Canlı yayına geçtiğimiz BT ile 5 Çayı, 28. bölümüyle birlikte gene diri şekilde karşınızda. Bu haftaki konumuz Android mi iOS mi? Derinlemesine iniyor, değerlendiriyoruz.27.03.2015 / 16:30

Cuma günü klasiği durumunu saha BT ile 5 Çayı, bundan sonra her hafta saat 17:00'de diri şekilde karşınızda. Geçtiğimiz hafta yaptığımız diri yayını buradan izleyebilirsiniz.

Cuma günü saat 17:00'da başlayan diri yayınımız kayıt edilmekte ve daha önceki BT ile 5 Çayı bölümleri bu şeklinde sonradan da izlenebilecek.

Android mi iOS mi?

Yaz mı kış mı? Genç mi İhtiyar mı? Zayıf mı şişman mı? Sıcak mı soğuk mu? İşte Android mi iOS mi sorusu da tam şekilde böyle bir soru.

Peki bu sorunun yanıtı ne? Tablette ve akıllı telefonda Android mi iOS mi tercih etmemiz gerekiyor. iOS tercih edersek ne olur, Android tercih edersek ne olur?

Tüm bu soruların yanıtları BT ile 5 Çayı'nı 28. bölümünde diri şekilde karşınızda.

Haftanın teknoloji gündemi ve soru cevap

BT ile 5 Çayı'nın olmazsa olmazı gündem değerlendirmesine ek olarak,canlı yayına hususi programın sonunda soru yanıt bölümü gerçekleştirilecek.

O süre sizi 17.00'da başlayacak diri yayınımıza bekliyoruz. İyi seyirler.

Yayın saat 17:00 sebebiyle burada olacaktır.:: Sizce Android mi iOS mi? Tercihiniz ve tercih nedenleriniz nelerdir?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar