BKM Express ile Cepten Para Gönderin

BKM Express’in iOS ve Android uyumlu uygulamaları ile cepten cebe para transferi yapmak mümkün. Peki, BKM Express nasıl kullanılıyor? Ayrıntılar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
BKM Express ile Cepten Para Gönderin

BKM Express ile Cepten Para Gönderin Android Uygulamaları BKM Express’in iOS ve Android uyumlu uygulamaları ile cepten cebe nakit transferi yapmak mümkün. Peki, BKM Express nasıl kullanılıyor? Ayrıntılar haberimizde.22.03.2015 / 15:00

BKM Express süratli ve pratik bir ödeme sistemi bundan böyle cebe geldi. BKM Express ile internet üstünden kart bilginizi paylaşmadan alışveriş yapabilir, iPhone ve Android uygulamaları üstünden ise nakit gönderebilirsiniz.

BKM Express'in cepten cebe nakit transfer özelliği; 90'ların efsanevi rap topluluğu Cartel'in dillere dolanmış şarkıları ile oluşturulmuş tanıtım filmi ile ortaya çıkartılıyor. BKM Express mobil uygulamasını iOS ve Android platformlarından indirip ve 7/24 cepten cebe nakit transferi yapabilirsiniz. Para transferinin beraberinde BKM Express ile anlaşmalı şirketlerin kampanyalarından da yararlanabilirsiniz.

BKM Express'in iOS uygulamasını buradan ve Android uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

:: BKM Express'in mobil uygulamalarını kullanıyor musunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar