BBM 100 Milyon Barajını Geçti

BlackBerry, anlık mesajlaşma uygulaması BBM’in, Android platformunda 100 milyon indirme sayısını geride bıraktığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
BBM 100 Milyon Barajını Geçti

BBM 100 Milyon Barajını Geçti Android Uygulamaları BlackBerry, anlık mesajlaşma uygulaması BBM’in, Android platformunda 100 milyon indirme sayısını geride bıraktığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde.06.03.2015 / 08:00

BlackBerry cihazlar içerisinde anlık mesajlaşma hizmeti veren BlackBerry Messenger geçtiğimiz sene iOS ve Android platformuna da gelmişti. Firma bu hamlesi ile BBM'in kullanıcı sayısını artırmayı hedeflemişti.

BBM'in iOS ve Android platformlarına gelmesiyle uygulama olağanüstü derece alaka gördü ve mağazalarda azami indirilen uygulamalar içerisinde yer aldı. BlackBerry firması uygulaması ile bugün bir başarıya daha imza attığının haberini verdi.

Açıklanan rakamlara oranla BBM, Android platformunda 100 milyon indirme sayısını geride bıraktı. Ayrıca BBM vasıtasıyla 1 milyardan çok çıkartma sevk edildiği de söylendi. Ancak indirme sayısının bu kadar çok olması uygulamanın aktif şekilde kullanıldığı anlamına gelmiyor.

Hatırlayacağınız üzere BBM'in iOS ve Android platformlarına gelmesinden sonra merak edip uygulamayı derhal indirip kullanmaya başlamıştık. Ancak pek çoğumuz BBM'in pek yaygın şekilde kullanılmamasından ötürü uygulamayı bir zaman sonra tozlu raflara kaldırmıştık.

WhatsApp ve Line bunun şeklinde çok çok yaygın şekilde uygulanan anlık mesajlaşma uygulamaları karşısında BBM'in biraz geride kaldığını düşünüyoruz. Bakalım ilerleyen aylarda BBM ayrıcalıklı bir atak yapıp zirveye çıkabilecek mi?

:: BBM kullanıyor musunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar