Asus'tan ZenFone 2 için Xenon Flaş

Asus büyük beğeni toplayan akıllı telefonu ZenFone 2 için yeni aksesuarlarını duyurdu. İşte Xenon flaş içeren ZenFlash ve çift tonlu LED flaşa sahip LolliFlash...

Google Haberlere Abone ol
Asus'tan ZenFone 2 için Xenon Flaş

Asus'tan ZenFone 2 için Xenon Flaş Mobil Asus iri haz toplayan akıllı telefonu ZenFone 2 için yeni aksesuarlarını duyurdu. İşte Xenon flaş içeren ZenFlash ve çift tonlu LED flaşa sahip LolliFlash...11.03.2015 / 11:30

CES 2015 fuarında resmiyet elde eden ASUS'un yeni akıllı telefonu ZenFone 2, hem tasarım şekilde hem de donanım şekilde epey bir iddialı. Zira ürün bu konudaki iddiasını IF Tasarım ödülü alarakta ispatladı.

Geçtiğimiz gün Tayvan'da düzenlenen bir etkinlikte satışa sunulan akıllı telefon için Asus bununla beraber yeni aksesuarlarını da duyurdu.

Xenon Flaş İçeren ZenFlash

Asus'un duyurduğu ilk flaş aksesuarı Xenon flaş ile desteklenmiş. USB OTG ile cihaza bağlayabildiğimiz bu aparat, standart LED flaşlardan 400 kat daha güçlü. Cihazın geri bölümüne tutturulan ZenFlash ile alakalı elimizdeki bilgiler ise şimdilik bunlarla kısıtlı.

İki Tonlu LED İçeren LolliFlash

Firmanın faaliyet kapsamında duyurduğu başka bir flaş aksesuarı ise LolliFlash. Cihazdan müstakil şekilde çalışabilen bu aparat iki tonlu LED flaşa sahip.

Bir fener şekilde kullanabileceğiniz bu aparatı telefonunuzun kulaklık çıkışına takabiliyorsunuz. Böylece cazibe sırasında ortama fazladan fer sağlayabiliyorsunuz. Üç değişik renk seçeneğine sahip bulunan LolliFlash için bununla beraber birde koruma kapağı mevcut.

Asus'un her iki ürün içerisinde herhangi bir fiyat izahatdığını da belirtelim.

:: Asus'un yeni flaş aksesuarlarını beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar