Asus Zenfone 3 özellikleri!

Asus'un ZenFone telefon ailesiyle piyasaya güçlü bir giriş yaptı ve Zenfone 'yle kullanıcılarından ilgi görmeye devam etti.

Google Haberlere Abone ol
Asus Zenfone 3 özellikleri!

Asus'un ZenFone telefon ailesiyle piyasaya güçlü bir giriş yaptı ve Zenfone 'yle kullanıcılarından ilgi görmeye devam etti. Teknoloji severler heyecanla Zenfone 'nin Türkiye'de piyasaya sunulmasını bekliyor. Telefonun çıkış tarihi ile ilgili henüz net bir tarih yok ancak Haziran ayında Türkiye'de olması bekleniyor.
Zenfone 3'mü geliyor!

Türkiye'de henüz 2'si görülmeden Asus ZOOEDB model numaralı bir cihazı TENAA tarafından Çin'de onayladı. Bu modelinde ZenFone 3 olması bekleniyor. Üstelik ürünün özellikleri de açıklandı:

Siyah , beyaz , kırmızı , mavi , altın , mor ve gümüş renk seçenekleri , metal tasarım , 143.7 x 71.5 x 10.66 mm boyutlarında , çift sim desteği , 145 gram ağırlığında , 1280 x 720 çözünürlüğe sahip olan IPS ekra ve Gorilla Glass 3 koruması , Mali Gpu , Android 5.0 Lollipop işletim sistemi , Flash ışıklı 8 MP ana kamera ve 5 MP ön kamera , 2 GB DDR3 RAM , 16GB dahili bellek + microSD kart desteği gibi özellikleri olacak.


Yorumlar