Apple Watch'a İlk Kılıf: ActionProof

Apple'ın çok konuşulan akıllı saati Apple Watch için hazırlanan ilk kılıf ortaya çıktı. ActionProof firması tarafından geliştirilen kılıf ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Apple Watch'a İlk Kılıf: ActionProof

Apple Watch'a İlk Kılıf: ActionProof Giyilebilir Teknoloji Apple'ın fazla fazla konuşulan akıllı saati Apple Watch için hazırlanmakta bulunan ilk kılıf ortaya çıktı. ActionProof firması yönünden geliştirilen kılıf ile alakalı bütün detaylar haberimizde.11.03.2015 / 10:30

9 Mart günü düzenlenen faaliyet ile tanıtılan Apple'ın akıllı saati Apple Watch, gündemden düşmüyor. Haberimize misafir bulunan ürün ise Apple Watch için imal edilen ilk kılıf.

Fiyatı ile fazla fazla konuşulan akıllı saat için İtalya merkezli ActionProof firması, kişilerin 350 dolar ile 17 bin dolar içerisinde değişen meblağları bir saate verdiklerinde gözü bunun şeklinde bakmak isteyeceklerini düşünmüş olacak ki akıllı saat için bir kılıf hazırlamışlar.

Indiegogo üstünden henüz af toplama etabında bulunan proje, Apple Watch için 360 derecelik bir koruma sunuyor. Bu kılıf saati düşmelere, çarpmalara karşı korurken ekrana, butona ve denetim tekerleğine de tam erişim sunuyor.

Saati için koruma kılıfı kullanmayı kim ne kadar tercih eder bilinmez fakat Apple Watch için hususi şekilde tasarlanan bu kılıf kullanımlarınızı kısıtlamıyor ya da zorlaştırmıyor. Kılıf, mikrofon ve hoparlör boşluklarını olduğunu bunun şeklinde saatini peşinde yer saha sensörleri de kapatmıyor.

En az 20 dolar af yapabileceğiniz projenin hedeflediği rakam ise 10,000 dolar.

:: Sizce akıllı saatte kılıf kullanmaya lazım mevcut mı?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar