Apple Watch Tanıtımı Canlı Yayını SDN'de

Apple'ın bu akşam düzenleyeceği Spring Forward etkinliğini canlı olarak yayınlıyoruz. Apple Watch, yeni MacBook Air ve iPad modellerinin tanıtılacağı etkinlik, bu akşam SDN'de.

Google Haberlere Abone ol
Apple Watch Tanıtımı Canlı Yayını SDN'de

Apple Watch Tanıtımı Canlı Yayını SDN'de Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saat Apple'ın bu akşam düzenleyeceği Spring Forward etkinliğini diri şekilde yayınlıyoruz. Apple Watch, yeni MacBook Air ve iPad modellerinin tanıtılacağı etkinlik, bu akşam SDN'de.09.03.2015 / 11:45

Apple'ın bu akşam TSI : 19:00'da başlayacak Spring Forward etkinliğine bundan böyle saatler kaldı. Daha evvela iPhone 6 etkinliğini diri şekilde yorumladığımız gibi, Apple Watch'un tanıtılacağı etkinliği de sizlere diri şekilde aktaracağız.

18:30 benzeri başlayacak bulunan diri yayınımızda, hem etkinliği hem de editörlerimizin yorumlarını diri şekilde izleyebilirsiniz.

Ayrıca soru yanıt bölümü da yapacağız. Aşağıdaki yazar künyesindeki TicToc adına Apple'ın lansmanı ve tanıttığı ürünler ile ilgili soruları sorabilirsiniz.

Apple, bu akşam neler tanıtacak?

Apple'ın Spring Forward etkinliğinin temel ürünü Apple Watch olacak. Onun haricinde yeni Intel Broadwell işlemcisiyle güncellenen MacBook Air modelleri ve sürpriz bir iPad modelinin tanıtılması bekleniyor.

Bu linki favorilerinize ekleyin ve saat 18:30 benzeri yine açın. Canlı yayında karşınızda olacağız. Bizi takip etmeyi unutmayın.

:: Apple'ın bu akşamki etkinliğinde nelerin tanıtılmasını bekliyorsunuz?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar