Apple Store Bakıma Alındı

Apple'ın online mağazası Apple Store bu geceki etkinlikte tanıtılacak olan yeni ürünler için bakıma alındı. Yeni ürünlerin ayrıntıları haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Apple Store Bakıma Alındı

Apple Store Bakıma Alındı İnternet Apple'ın online mağazası Apple Store bu geceki etkinlikte tanıtılacak bulunan yeni alternatifler için bakıma alındı. Yeni ürünlerin teferruatları haberimizde.09.03.2015 / 16:30

Apple'ın merakla beklenen etkinliği bu gece Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak. ShiftDelete.net takımı şekilde sizlere diri şekilde anlatacağımız bu faaliyet öncesi Apple'ın online mağazası Apple Store bakıma alındı.

Bu akşamki etkinliğin yıldızı şüphesiz ki Apple Watch olacak. Apple'ın ayrıca; Retina Ekranlı Macbook Air'i, Broadwell işlemcili Macbook'ları ve iPad Pro'yu tanıtması bekleniyor. Tabii saymış olduğumuz yeni cihazlardan kati şekilde tanıtılacak olanı sırf Apple Watch.

Apple her sene etkinliklerinden öncelikle online mağazasını bakıma alıyor. Etkinlik sonrasında ise yeni alternatifler ile donatılmış Apple Store'u yine hizmete geçiriyor. Bakalım bu yılki faaliyet sonrası bizleri Apple Store'da hangi yeni alternatifler bekliyor olacak.

:: Apple etkinliğinde hangi ürünlerin tanıtılmasını bekliyorsunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar