Android'de Uygulama Bildirimlerini Kapatma

Android'de uygulama bildirimlerini kapatma konusunda bir bilginiz yok mu? Üzülmeyin. Bu nasıl yapılır videomuzda Android'de uygulama bildirimlerini nasıl kapatacağınızı gösteriyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Android'de Uygulama Bildirimlerini Kapatma

Android'de Uygulama Bildirimlerini Kapatma Android Android'de uygulama bildirimlerini kapatma meselesi için bir bilginiz yoktur mu? Üzülmeyin. Bu nasıl yapılmaktadır videomuzda Android'de uygulama bildirimlerini nasıl kapatacağınızı gösteriyoruz.19.03.2015 / 20:00

Bazı uygulamalar ve oyunlar, devamlı bildirim göndererek satın alanların sinirini bozuyor. Bu kadar bildirime ne kadar lazım mevcut diyor, bu bildirimleri kapatmak istiyorsanız çözümü fazla aşırı basit.

Android 4.1 Jelly Bean sürümü ve üstündeki bütün Android sürümlerinde uygulama bildirimlerini fazla aşırı pratik bir biçimde kapatabiliyorsunuz.

Android'de uygulama bildirimlerini nasıl kapatıyoruz?

Uygulama bildirimlerini kapatmayı öğrenmek için, isterseniz aşağıdaki kısa nasıl yapılmaktadır videomuzu izleyebilir, yahut videonun altındaki yazılı anlatımı uygulayabilirsiniz. Kolay gelsin.

Eğer Android sürümünüz 4,1 Jelly Bean ve üstünde ise öteki adımlar ile devam edebiliriz.

“Ayarlar” menüsüne girin. Genelde menünün başlarında yer saha “Uygulamalar” tarafına dokunun ve önünüze çıkan listeden bildirimlerini görmek istemediğiniz uygulamayı seçin.

Açılan menüde önünüze “Durdurmaya Zorla” seçeneğinin derhal altında yer saha “Bildirimleri Göster” yazısının yanındaki tik işaretine dokunarak göstergesi kaldırın. Karşınıza çıkan tasdik kutucuğundan da “Tamam” seçeneğine dokunarak işlemi tamamlayın.

:: Android'e yeni başlayanlar için hangi rehberleri hazırlamalıyız? Önerileriniz mevcut mı?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar