Android Auto Geldi

Uzun süredir çıkışı beklenilen Android Auto uygulaması sonunda geldi. Android işletim sistemini aracınıza taşıyacak olan bu eşsiz uygulama sayesinde artık yolculuk etmek çok kolay.

Google Haberlere Abone ol
Android Auto Geldi

Android Auto Geldi Android Uzun süredir çıkışı beklenilen Android Auto uygulaması sonunda geldi. Android işletim sistemini aracınıza taşıyacak bulunan bu eşsiz uygulama yardımı ile bundan böyle seyahat etmek fazla aşırı kolay.20.03.2015 / 22:50

Dün Google Play'e gelen Android Auto uygulaması yoğun şekilde konuşulmuştu. Hangi özelliklerin olabileceği yada uygulamanın ne kadar olumlu olabileceği konusu için yoğun şekilde çok belirsizlik vardı. Uygulamanın gelmesi ile ortak sessizliğe bürünen medya sanırım şu an kocaman bir incelemeye girişmiş durumda.

Akıllı cihazınıza indireceğiniz Android Auto uygulama ile, aracınızı telefonunuzla senkronize diyorsunuz. Ardından aracınıza girdiğiniz andan itibaren fazla aşırı basit bir biçimde senkronize aracınızı rahatlıkla kullanmanıza İmkan sağlanıyor. Bildiğiniz benzeri bilhassa kocaman vilayetlerde çağımızın çoğu yollarda geçiyor, bu sebeple uygulama işlevsellik açısından da fazla aşırı faydalı olmak zorunda.

Peki Android Auto ile Neler Yapabiliyoruz?

Uygulamayı aracımızla senkronize ettiysek, ilk şekilde güvenli sürüş için ipuçları alıyoruz, arkasından gideceğimiz noktayı kolayca belirlememiz, en kısa yolu bulmamızı sağlanıyor. Hangi alanlarda seyrüsefer akışı daha sorunsuz yada hangi metodlar kullanılmamalı onları öğreniyoruz.

Geliştirilmiş sesle denetim nitelikleri ile sesimizle fazla aşırı sorunsuz aramalar yapabiliyor, hatırlatıcılar ekleyebiliyor, kısacası arabayı kullanırken dahi online olabiliyoruz. Üstelik arabadan inseniz dahi ayarladığınız hatırlatıcılar, aldığınız notlar yada aramalar nerede olursanız olun her süre telefonunuzda.

Android Auto'yu Google Play'den indirmek için tıklayın.

::Sizce Android Auto, nitelikleri yeterli mi?

Yazan: Betül Erden
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar