Amazon'dan Sınırsız Bulut Depolama!

Bulut depolama çözümlerini güncelleyen Amazon, yeni teklifleri arasına sınırsız fotoğraf depolama ve sınırsız depolama seçeneklerini ekledi. Yeni teklifler 3 ay ücretsiz kullanılabiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Amazon'dan Sınırsız Bulut Depolama!

Amazon'dan Sınırsız Bulut Depolama! İnternet Bulut depolama çözümlerini güncelleyen Amazon, yeni teklifleri arasına sınırsız fotoğraf depolama ve sınırsız depolama seçeneklerini ekledi. Yeni teklifler 3 ay bedava kullanılabiliyor.27.03.2015 / 13:00

Bulut depolama sahasında hizmet verici şirketlerden birisi bulunan Amazon, Cloud Drive isimli servisinin paketlerini güncelledi. Mevcut tercihler içinde sınırsız fotoğraf depolama ve sınırsız depolama seçeneklerini ekleyen şirket, her iki alternatif için de 3 maaş bedava tecrübe sürümünü kullanıcılara sundu.

Sınırsız fotoğraf depolama seçeneği

Yıllık 11.99 dolarlık sınırsız fotoğraf depolama seçeneğinde, dilediğiniz kadar görseli Amazon Cloud Drive ortamında barındırabiliyorsunuz. 59.99 dolarlık her şey dahil planda ise arzulanan bütün dosya türleri bulut ortamına taşınabiliyor.

Diğer bulut depolama servislerine yanıt

Amazon'un bu hamlesi bulut depolama sahasında 'sınırsız depolama'ya izin verici iCloud Drive, Google Drive, Microsoft One Drive ve Dropbox bu şeklinde servisler karşısında elini güçlendirdi. Sadece fotoğraf depolama gibi, ücreti makul ama gereksinimi olanlar için işlevsel bir alternatif eklenmesi de rakiplere alternatif yaratması açısından dikkat çekici. Amazon Cloud Drive projelerine buradan ulaşabilir ve aza olabilirsiniz.

:: Herhangi bir bulut depolama servisi kullanıyor musunuz?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar